În patul unui conte de Christi Caldwel - Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

În patul unui conte, de Christi Caldwell – Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

În patul unui conte

Christi Caldwell

Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

Editura Alma/Litera

În patul unui conte de Christi Caldwell love books.

Luni – 15.02.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Primul volum al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei,,

    Angajată ca reporter la un ziar din Londra într-o vreme în care puține femei reușesc să primească acest post, Verity Lovelace face orice i se cere pentru a-și îndeplini sarcinile. Iar când trebuie să dezlege un mister ce pune aristocrația pe jar, nimic nu o poate opri, nici măcar teama de a căuta o persoană necunoscută prin canalele fetide ale orașului.
   Răpit în copilărie și cu amintiri vagi despre trecutul trăit în sânul familiei, Malcom North preferă mai degrabă viața în canalele Londrei decât bogăția și luxul oferite de înalta societate. Și, deși stă departe de evenimentele sociale și nu este văzut în public, îndrăzneața și vulcanica Verity Lovelace îl forțează să intre într-o lume pe care o detestă. Hotărât să scape de nobilii vânători de zestre care îl vor drept soț pentru fiicele lor, Malcom îi cere lui Verity să pretindă că este soția lui timp de un an.
   Forțată de împrejurări, Verity acceptă propunerea, crezând că această înțelegere îi va aduce liniștea de care are atâta nevoie și îi va asigura viitorul după ce se va încheia așa-zisa căsnicie cu Malcom. Dar destinul are alte planuri cu ea, iar când șarada se încheie, lucrurile devin tot mai complicate. Oare iubirea va fi suficient de puternică pentru a-i proteja de planul trădător menit să-i distrugă?
  Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN PATUL UNUI CONTE de Christi Caldwell,  de luni, 15 februarie la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.