În umbra paşilor tăi, de Vitali Cipileaga

An apariţie: 2016

Editura: BESTSELLER 

Număr pagini: 250

   Lumea lui Theodor se prăbuşeşte în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul îşi pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul şi începe o nouă viaţă. Însă fără Paula această e o suferinţă continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învaţă să nu mai gândească doar la timpul trecut şi acceptă noile provocări ale vieţii. Însă ce va face atunci când noile realităţi se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile şi amintirile sunt tulburate de un şir nesfârşit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete şi căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ţi încă o dată de adevărată putere a dragostei.

Despre autor
Vitali Cipileaga este fondatorul „De Vorba cu Tine”, o pagină web despre oameni, motivaţie şi relaţii. A debutat cu „De vorba cu Emma”, o carte de reflecţii despre dragoste şi viaţă, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit şi are un copil. „În umbra paşilor tăi” este primul sau roman.

Fragment din carte:

„The flights have been cancelled. Theo privea descumpănit unul dintre panourile de informare ale aeroportului Heathrow, înţelegând că sunt şanse minime să mai urce în avionul cu destinaţia Bucureşti. Vremea se înrăutăţise brusc, plouase infernal noaptea întreagă şi toate zborurile fuseseră anulate. Sute de oameni epuizaţi şi agitaţi alergau în toate părţile prin labirinturile aeroportului. Câţiva angajaţi de la biroul de informaţii încercau cu disperare să le explice unor pasageri nemulţumiţi că vina nu le aparţine şi că, cel mai probabil, zborurile vor fi reluate a doua zi. Theo nu mai voia să stea la Londra nici câteva ore. Oraşul ăsta îi ploua peste rănile dezvelite. Avea impresia că până şi raţiunea îl durea sub presiunea norilor plumburii ai Londrei. Privea nemişcat pentru a evita orice forţare a propriilor mecanisme defecte.”

Sursa Libris.ro

Cartea poate fi comandată de pe Libris.ro

4 COMMENTS

  1. Nu am citit nici prima carte a autorului. Poate la un moment-dat, voi citi acest roman, eventual astept sa citesc intai o recenzie, sa imi fac o parere.

  2. De vorba cu Emma nu mi-a placut. Nu stiu daca sa ma risc cu acesta noua carte. Din descriere pare o carte atragatoare, dar….

  3. Mi s-a recomandat aceasta carte! Poate o voi achizitiona in acest an! Felicitari pentru recenzie! locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.