Ducele dorinţelor ei - Sophie Barnes - Colecţia Iubiri de poveste

Ducele dorinţelor ei, de Sophie Barnes – Colecţia Iubiri de poveste

Ducele dorinţelor ei

The Duke of Her Desire

Sophie Barnes

Colecţia Iubiri de poveste 2019

Editura Alma/Litera

Seria Diamante neșlefuite / Diamonds in the Rough 

1. A Most Unlikely Duke (2017) – Un duce neobişnuit
2. The Duke of Her Desire (2017) – Ducele dorinţelor ei 
3. The Illegitimate Duke (2018) – Ducele bastard
4. The Infamous Duchess (2019)

   Ducele dorinţelor ei – Sophie Barnes – historical romance

Sâmbătă-23.03.2019- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul al doilea al seriei „Diamante neșlefuite“, după UN DUCE NEOBIȘNUIT, apărut la începutul lunii februarie.

El trebuia doar să stea cu ochii pe sora prietenului său. . . acum este pe punctul de a-și pierde inima.

    Când Thomas Heathmore, ducele de Coventry, este de acord să îşi ajute prietenul, ca sora lui mai puțin experimentată să îşi facă intrarea în societate, el nu se așteaptă ca doamna în cauză să fie atât de infernală încăpățânată.

    Amelia Matthews pare să aibă un interes redus pentru balurile din înalta societate. În schimb, intenționează să deschidă o școală pentru copiii săraci. Thomas îi oferă ajutor. Cu toate acestea, undeva de-a lungul drumului, Amelia încetează să mai fie o simplă responsabilitate…și devine o ispită incontestabilă. Deoarece fratele ei a moștenit un ducat, perspectivele Ameliei s-au schimbat. Visează în secret la ducele de Coventry, protectorul său. Dacă ar fi fost atât de ușor să ignore atingerea lui…. Și așa cum Amelia va învața în curând, totul este un câmp minat, unde o indiscreție de moment poate dezlănțui un scandal – sau îl poate face să se predea pe ducele dorinței ei.

Pe Amelia Matthews nu o interesează balurile din înalta societate, ci vrea să deschidă o școală pentru copiii săraci. Totuși visează în secret la ducele de Coventry, protectorul său. Se va lăsa acesta ispitit de ea?

Stomacul Ameliei se învolbură. Nici unui bărbat nu ar fi trebuit să i se permită să fie atât de atrăgător, să posede un maxilar perfect sculptat sau o gură atât de ispititoare, care o trimise cu gândul la cupluri sărutându-se pasional și lăsându-se pradă dorinţei.

Cum era posibil să iubești atât de mult pe cineva și, în același timp, să te temi de apropierea lui? Amelia nu știa, dar așa se simţea în acel moment. Patru săptămâni schimbaseră totul. Inima nu mai era a ei, îi aparţinea lui.”

   Sophie Barnes s-a născut în Danemarca și a călătorit cu părinții în multe locuri din întreaga lume. Vorbește daneză, engleză, franceză, spaniolă și… română!
S-a căsătorit cu același bărbat de trei ori, în trei țări diferite (și cu rochii diferite). Deși are studii de design, și-a descoperit pasiunea pentru scris în Africa.
Când nu scrie, îi place să înoate, să gătească, să lucreze în grădină și să citească. Adoră tiramisu, filmele romantice și Crăciunul! A început să publice în 2012, iar seriile ei s-au bucurat de succes.
În prezent, locuiește pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Colecţia Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. Primul volum din serie mi-a placut. Astept cu nerabdare sa citesc si aceasta poveste. Vreau sa vad daca existe diferente si se imbunatateste stilul autoarei.

  2. The cover being used here is wrong… This is not the cover from The Duke of Her Desire, it’s from No Ordinary Duke, which is part of a completely different series called The Crawfords. Not sure how to change that, but thought you ought to know 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.