Iubiri şi păcate - Penny Jordan - Colecţia Iubiri de poveste

Iubiri şi păcate, de Penny Jordan -Colecţia Iubiri de poveste

Seria Mătase / Silk

1 Silk – Iubiri și mătăsuri

2 Sins – Iubiri și păcate

3 Scandals

  Sâmbată 07.01.2017 apare cartea Iubiri şi păcate, de Penny Jordan în colecţia Iubiri de poveste. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

În Londra anilor 1950, patru tinere își dau seama că viața nu se desfășoară întotdeauna conform așteptărilor și speranțelor. Perfida Emerald a obținut întotdeauna ceea ce a vrut. Acum ambițiile ei țintesc spre încheierea unei căsătorii cu un duce de viță regală. Dar intrigile pe care le țese declanșează un șir de evenimente care vor avea cele mai neașteptate consecințe.

Fiica nelegitimă a unui crai englez și a unei femei ușoare din Hong Kong, Rose s-a simțit mereu exclusă din familie. Singura ei aliată, mătușa Amber, pare să-i fi ascuns un secret care îi schimbă total viața. Iar frumusețea ei exotică atrage din ce în ce mai multă atenție – și nu întotdeauna cea dorită.

Rebela Janey este decisă să-și facă un nume în lumea modei. Dar atitudinea ei nepăsătoare și comportamentul nesăbuit o atrag într-o companie periculoasă…

Studioasa Ella este în al nouălea cer când este trimisă la New York să-și pună în valoare talentele de jurnalistă. Dar chiar și la mii de kilometri depărtare de casă, temerile dintotdeauna par să o urmeze.

În vreme ce fiecare tânără navighează pe apele tulburi ale vieții, pline de primejdii, iubiri și dezamăgiri, vor ajunge în cele din urmă la limanul fericirii?

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

8 COMMENTS

  1. mersi iasmy,imi place autoarea!cred ca mai are o carte aparuta in colectie care mi-a placut foarte mult.

  2. Eu zic pas. Nu am luat-o nici pe prima dins erie asa ca nu ar avea rost. Oricum subiectul nu ma atrage 😀

  3. Eu am zis pas! Am citit cam toate cartile de Penny Jordan, dar nu stiu de ce acum nu mai doresc sa citesc una. Nu ma atrage subiectul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.