Scandaluri şi pasiuni de Sabrina Jeffries

Scandaluri şi pasiuni, de Sabrina Jeffries – Colecţia Iubiri de poveste

Scandaluri şi pasiuni

Wed Him Before You Bed Him

Sabrina Jeffries – books, serii

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Alma-Litera

Seria Școala pentru moștenitoare – School For Heiresses Series: 1. Să nu seduci un crai – Never Seduce a Scoundrel, 2. Pentru iubirea unui duce – Only a Duke Will Do, 3. Răzbunarea unui scoţian – Beware a Scot’s Revenge, 4.Vicontele păcatului – Let Sleeping Rogues Lie, 5. Don’t Bargain with the Devil – Nu face pact cu diavolul, 6. Wed Him Before You Bed Him

   Scandaluri şi pasiuni de Sabrina Jeffries historical romance.

Sâmbătă – 26.10.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Vol. 6 al seriei „Școala pentru moștenitoare”, după NU FACE PACT CU DIAVOLUL, apărut în luna septembrie.

   Charlotte recurge la ajutorul unui bărbat misterios, care dorește să rămână anonim, pentru a salva școala pentru tinerele domnișoare pe care o conduce. Dar în spatele gestului aparent dezinteresat, se află un plan de răzbunare.

   La vârsta de optsprezece ani, Charlotte Page face o greșeală care îi schimbă total viața: dintr-un gest impulsiv, îl nedreptățește și îl umilește pe bărbatul de care este îndrăgostită. Deși regretă gestul necugetat, nu mai poate schimba lucrurile și se căsătorește cu un bărbat pe care nu îl iubește. Peste ani, rămasă văduvă de tânără, doamna Charlotte Harris devine directoarea unei apreciate școli pentru tinerele domnișoare. Iar cel care o ajută să-și împlinească visul și îi dă sfaturi prețioase este așa-zisul văr Michael, un bărbat misterios, care insistă să nu-și dezvăluie identitatea și care ține legătura cu ea prin scrisori.

   Dorind să rămână anonim pentru a pune la cale un plan de răzbunare, necunoscutul ajunge să se îndrăgostească de cea pe care vrea să o distrugă. Acum însă Charlotte are nevoie disperată de sfatul și de ajutorul lui pentru a salva școala. Oare o poate feri de dezastru fără să dea la iveală secretul din spatele șaradei lui? Sau greșelile făcute de amândoi în trecut îi vor despărți pentru totdeauna?

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.