John Perkins, autorul cartii Confesiunile unui asasin economic, vine in Romania

John Perkins, autorul cartii Confesiunile unui asasin economic, vine in Romania

by -
0
editura-litera

John Perkins , americanul care a facut dezvaluiri importante despre coruptia internationala in cartea Confesiunile unui asasin economic aparuta la Editura Litera , va veni in Romania in perioada 8 – 20 octombrie 2014. El va sustine o serie de seminarii si workshopuri pe teme precum: geopolitica, criza economica mondiala, asasinul economic si transformarea personala si globala, in Iasi, Suceava, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Editura Litera va fi prezenta la fiecare eveniment cu standuri de carte si va organiza sesiuni de autografe cu John Perkins. in plus, pe data de 13 octombrie, Editura Litera va lansa o editie speciala a cartii Confesiunile unui asasin economic de John Perkins, impreuna cu ziarul Adevarul, la pretul de 14,99 lei. 

Programul lui John Perkins in Romania:

  9 octombrie, 16.30 18.30, Iasi – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – Aula Magna

10 octombrie, 17.00 19.00, Suceava – Universitatea „Stefan cel Mare” – Aula Corp E

13 octombrie, 15.00 17.00, Cluj-Napoca – Universitatea „Babes Bolyai” – Aula FSEGA

16 octombrie, 13.30 15.30, Bucuresti – Academia de Studii Economice – Aula Magna

18 octombrie, 10.00 – 17.00, Bucuresti – Colegiul National Gheorghe Lazar – Sala de Festivitati

19 octombrie, 10.00 – 17.00, Bucuresti – Seeds for Happiness Center

 

John Perkins este cunoscut in toata lumea pentru cartile sale, printre care Confesiunile unui asasin economic, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals Why the World Financial Markets Imploded, dar si pentru interviurile acordate la emisiuni de top si aparitia in mai multe filme documentare, precum Zeitgeist: Addendum, The End of Poverty?, Four Horsemen.

Actualmente activist pentru o economie durabila si o planeta curata, John Perkins este persoana cea mai potrivita sa vorbeasca despre neregulile sistemului bancar, pentru ca il cunoaste din interior. El insusi a fost un „asasin economic”. Meseria lui era aceea de a convinge tarile importante pentru SUA sa accepte imprumuturi imense pentru dezvoltarea infrastructurii si sa se asigure ca proiectele profitabile aveau sa fie oferite corporatiilor americane. impovarate de datorii uriase, aceste tari ajungeau sub controlul guvernului SUA si al Bancii Mondiale, care actionau ca niste camatari.

Seria de evenimente cu John Perkins in Romania este organizata de Asociatia Pachamama Romania si Asociatia Heritage – Partener UNESCO. inscrierile se fac la aceasta adresa: http://www.pachamamaromania.ro/inscriere-eveniment-john-perkins/.

 * * *

Litera aniverseaza 25 de ani de existenta!

In 1989 lua fiinta, la Chisinau si Bucuresti, Editura Litera. Se implinesc, asadar, anul acesta 25 de ani de existenta. Ani in care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reusite majore,  Litera a editat peste 4 000 de titluri, intr-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de fictiune si nonfictiune, Litera a reusit sa se impuna prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de carte. iti multumim ca ne esti alaturi si te invitam sa ne insotesti, si de acum inainte, in calatoria noastra printre carti, idei si cuvinte.

Litera – Un sfert de secol de carti!

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la 25 de ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.


Sursa comunicadepresa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.