Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

 

   Miercuri 7 martie, o zi însorită după o perioadă friguroasă, o zi de început de primăvară, o zi în care am avut plăcerea să particip la un eveniment de calitate.

  Lansarea celor 7 cărți ale Corinei Ozon , la Timișoara, librăria La Două Bufnițe. O librărie superbă, o locație culturală deja bine-cunoscută de multă lume din Timișoara și nu numai.

   Am ajuns cu zece minute înainte de ora stabilită pentru lansare, surprinsă fiind de locurile aproape toate ocupate și coada la autografe. Autografele se dau în mod normal la sfârșitul lansării, dar se pare că originalitatea evenimentelor din jurul autoarei și-a pus amprenta și de această dată.

  Moderatoare a discuțiilor a fost, Noemi Varga, iar invitații care au vorbit despre cărțile Corinei au fost, consulul onorific al Spaniei la Timișoara,  Jose Miguel Vinals Arino și tânăra scriitoare Diana Farca.

    Sala a fost plină, cu suplimentare de locuri. Timișoara, orașul natal al autoarei a reprimit-o cu brațele deschise. Persoanele prezente fiind fani, cunoștințe, colegi din școala generală.

   A existat interacțiune cu publicul, conversații pline de umor despre Amanții Corinei, conversații despre „contabilitatea relațiilor” din cărțile autoarei și câte puțin despre proiectul  35+ .

   Informații despre un nou tiraj al unor cărți, dovadă că aceste cărți sunt citite și apreciate!

M-am bucurat că am început primăvara cu un eveniment de excepție.

Felicitări, Corina!

Felicitări organizatorilor!

Vero Budea

 

Vero Budea (Vero)-Redactor/// Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

8 COMMENTS

  1. Intotdeauna la Corina vin multi cititori. Se vede ca a fost in eveniment deosebit.Multumim Vero pentru impresii.Felicitari Corina!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.