Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

   Miercuri 7 martie, o zi însorită după o perioadă friguroasă, o zi de început de primăvară, o zi în care am avut plăcerea să particip la un eveniment de calitate.

  Lansarea celor 7 cărți ale Corinei Ozon, la Timișoara, librăria La Două Bufnițe. O librărie superbă, o locație culturală deja bine-cunoscută de multă lume din Timișoara și nu numai.

   Am ajuns cu zece minute înainte de ora stabilită pentru lansare, surprinsă fiind de locurile aproape toate ocupate și coada la autografe. Autografele se dau în mod normal la sfârșitul lansării, dar se pare că originalitatea evenimentelor din jurul autoarei și-a pus amprenta și de această dată.

Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

  Moderatoare a discuțiilor a fost, Noemi Varga, iar invitații care au vorbit despre cărțile Corinei au fost, consulul onorific al Spaniei la Timișoara,  Jose Miguel Vinals Arino și tânăra scriitoare Diana Farca.

Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

    Sala a fost plină, cu suplimentare de locuri. Timișoara, orașul natal al autoarei a reprimit-o cu brațele deschise. Persoanele prezente fiind fani, cunoștințe, colegi din școala generală.

Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

   A existat interacțiune cu publicul, conversații pline de umor despre Amanții Corinei, conversații despre „contabilitatea relațiilor” din cărțile autoarei și câte puțin despre proiectul  35+ .

   Informații despre un nou tiraj al unor cărți, dovadă că aceste cărți sunt citite și apreciate!

Lansarea cărților Corinei Ozon la Timișoara

M-am bucurat că am început primăvara cu un eveniment de excepție.

Felicitări, Corina!

Felicitări organizatorilor!

Vero Budea

   Despre Corina Ozon

  Timişoreancă adoptată cu dragoste de Bucureşti. 10 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul „Ora”) şi televiziune (Antena 1), şi un update de 2 ani în producţie tv (Intact Media Group). Convertită de alţi 10 ani la PR&Comunicare, pe care le gestionează în prezent la CN Imprimeria Naţională SA. Absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, şi mama de liceană, Iulia, sunt cele două lucruri cu care se mândreşte cel mai mult. Al treilea va fi cartea „Zilele amanţilor”, probabil. Începută pe un blog, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod continuarea. Şi după apariţia cărţii încă o mai cer. Alex Mazilu (care mi-a făcut fotografia) s-a întrebat mirat „cum cineva cu faţă îngerească a putut scrie o carte ca „Zilele amanţilor” „. MBA-ul te învaţă să-ţi provoci limitele şi să aplici inteligent. Chiar şi cuvintele deocheate ( a se citi „din viaţa de zi cu zi”).

***Vero Budea (Vero)***Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

8 COMMENTS

  1. Intotdeauna la Corina vin multi cititori. Se vede ca a fost in eveniment deosebit.Multumim Vero pentru impresii.Felicitari Corina!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.