Listă cărți scrise de Davine M. Vesco și Lexi B. Newman

Listă cărți Davine M. Vesco și Lexi B. Newman

   Davine M. Vesco și Lexi B. Newman au postat pentru prima dată cărțile pe wattpad urmând ca în urma aprecierilor primite din partea cititorilor să facă pasul cel mare și să le publice.

   În cazul în care vă întrebați cine sunt persoanele din spatele pseudonimelor, autoarele preferă să dezvăluie doar o mică parte în interviuE simplu. Pentru început, suntem două persoane perfect normale. Nu se ascunde nimic palpitant în spatele pseudonimelor. Ne considerăm comune, poate chiar banale, care nu ies în evidenţă cu nimic faţă de restul persoanelor cu care împărţim aceeaşi pasiune pentru scris şi citit.

  Seria Tratament special

  1. Tratament special-Ana (Editura Librex Publishing) –recenzie
  2. Îmblânzirea scorpiei (Editura Librex Publishing)-recenzie
  3. Tratament special. Inspecţia (Editura Librex Publishing)-recenzie

   Romane

  1.O pereche criminală (Editura Librex Publishing)-recenzie

2.Cealaltă faţă a lui Aaron Mason (Editura Librex Publishing)-recenzie

    ,,Am trecut adesea de la cald la rece și invers. Am râs mult din cauza discuțiilor spumoase dintre personaje, dar m-am și enervat atunci când o vedeam pe Carol rănită de vorbele sau faptele lui Jace. Mă deranja comportarea lui de bădăran și îl învinuiam pentru modul în care se purta cu ea. Nu înțelegeam de ce îi făcea atât de multă plăcere să o pună în situații jenante, de ce îi dădea semnale contrare, acum o săruta și îi făcea niște declarații de dragoste, ba chiar era gelos dacă atrăgea atenția altui bărbat, ca mai apoi să fie rece, dur și furios, spunându-i că nu-i pasă de ea, că era doar o distracție.” –Alina-O pereche criminală

   ,,Dacă O pereche criminală m-a surprins plăcut datorită stilului amuzant adoptat de cele două autoare, “Cealaltă față a lui Aaron Manson” mi-a cucerit inima și a devenit una dintre cărțile mele preferate. Cel de-al doilea volum al seriei este total diferit de primul, în privința stilului, al intrigii și suspansului. Pot spune că e și alt gen –  un thriller romance plin de tensiune, mister și revelații surprinzătoare.  

   Am apreciat faptul că acest roman te ține în suspans, te determină să faci o serie de conexiuni și te îndeamnă să-ți pui o serie de întrebări: ce legătură ar putea fi între o bandă de motocicliști și echipa lui Simon (vezi acțiunea din primul volum), de ce este atât de importantă Bliss pentru motocicliști, ce secrete ascund toți bărbații din preajma fetei etc.”-Alina

Tratament special -Facebook

Rubrica Listă cărti

2 COMMENTS

  1. Nu am citit niciuna din cartile autoarelor, insa mu cred ca sunt tocmai pe gustul meu 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.