Interviu cu autoarele unei cărți fantastice Davine M. Vesco și Lexi B. Newman

   Zilele trecute am citit o carte bună. O carte care mi-a oferit o poveste de iubire ușor atipică, situații limită, dar și foarte mult umor. Mi-a plăcut mult cartea. M-am dorit să cunosc persoanele care au scris această poveste fantastică, iar astazi le am ca invitate pe site-ul nostru. Le cunoaștem împreună pe  autoarele trilogiei Tratament special, Davine M. Vesco și Lexi B. Newman.

    Un interviu este numai bun pentru a cunoaște autorii, așa că nu am stat prea mult pe gânduri atunci când le-am propus fetelor să ne acorde puțin din timpul lor, dar și răspunsurile la câteva întrebări. Ce ziceți? Vreți să citiți volumul 2 din Tratament special? Eu recunosc: Nu mai am răbdare.

 1. Prietenii noștri cititori vor să vă cunoască. Cine este Davine M. Vesco și Lexi B. Newman?

    E simplu. Pentru început, suntem două persoane perfect normale. Nu se ascunde nimic palpitant în spatele pseudonimelor. Ne considerăm comune, poate chiar banale, care nu ies în evidenţă cu nimic faţă de restul persoanelor cu care împărţim aceeaşi pasiune pentru scris şi citit.

 1. Care este cuvântul care vă descrie cel mai bine personalitatea ?

    Ni s-a spus des că suntem cam sărite de pe fix, mai ales atunci când ne unim forţele. Credem că asta ne descrie cel mai bine: nebunia. Ne place să ducem lucrurile la extrem.

 1. Tratament special este primul roman pe care îl scrieți împreună?

    Nu e primul; am mai avut tentative de a scrie, însă e primul roman pe care am reuşit să-l terminăm. Mai există o sută de idei începute, pe care nu credem că le vom termina vreodată.

 1. În ce categorie se încadrează întreaga trilogie Tratament special ?

     Dacă ar exista o categorie care le-ar cuprinde pe toate, în aceea s-ar încadra. Însă, cum nu există, optăm pentru comedie romantică.

 1. Împărtășiți-ne câteva informații despre trilogia Tratament special. Ce nu ați spus nimănui despre aceasta până acum, dar a venit momentul să dezvăluiți?

    Ei bine, nu o să spunem cine e Anna. Vă lăsăm pe voi să descoperiţi punctul culminant al volumului. În schimb, am creat acest volum, dorind să scoatem în evidenţă faptul că minciuna are picioare scurte şi, indiferent de ce vei câştiga cu ajutorul ei, vei pierde totul la final. În următoarele volume veţi vedea şi consecinţele pe care trebuie să le suferi din cauza minciunii.

 1. Care a fost cea mai amuzantă sursă de inspirație atunci când v-ați gândit să scrieți Tratament special: Anna?

     Un scriitor nu-şi spune toate secretele. Fiecare scriitor are câte un as în mânecă.

 1. În ce moment al zilei/în ce situație vă simțiți cel mai inspirate și pregătite pentru a scrie?

      De obicei, seara este momentul nostru. Liniştea ne ajută să ne concentrăm mai bine.

 1. Care este pentru voi cel mai mare beneficiu pe care vi l-a oferit și vi-l oferă scrisul?

     În primul rând, mereu e vorba despre plăcerea proprie. Scrisul ne relaxează şi ne bucură în acelaşi timp. În al doilea, scrisul ne-a ajutat să cunoaştem persoane minunate şi să legăm prietenii. Cel mai bun exemplu suntem chiar noi. Ne-am împrietenit prin intermediul scrisului şi e cel mai mare beneficiu pe care l-am putut avea. Acum suntem cele mai bune prietene şi, totodată, colege de „muncă”. Vorba vine.

 1. Care sunt cele mai dificile trei piedici pe care le-ați întâmpinat din momentul în care ați început să scrieți romanul Tratament special?

    Credem că cea mai dificilă piedică pe care am întâmpinat-o, a fost lipsa de timp. De multe ori, vieţile personale ne-au împiedicat să ne sincronizăm. Asta e singura piedică pe care am fost nevoite să o înfruntăm până în momentul de faţă.

 1. Care credeți că sunt motivele pentru care copiii, adolescenții și tinerii nu citesc în România lui 2016?

   Suntem de părere că tehnologia avansată e singurul vinovat pentru care cititul nu mai pare atât de atractiv. Probabil, mulţi cred că orice e mai distractiv în ziua de azi decât o carte.

 1. Cum ați convinge voi un 100% anti-cititor să vă citească? De ce volumul Tratament special: Anna merită citit de tineri?

     Singurul lucru care ar convinge un anti-cititor să citească, e o carte plină de viaţă şi bine scrisă. Nimic nu te ţine în priză mai mult decât o carte amuzantă, plină de suspans şi acţiune şi suntem de părere că TS se include în toate categoriile menţionate.

 1. Scriitorii citesc. Recomandați-ne tuturor o carte care v-a plăcut mult și credeți că merită să fie citită de cât mai multe persoane pasionate de lectură.

     Cel mai mult ne-a plăcut o carte scrisă de Collen Hoover: Slam. Din dragoste pentru Layken. Merită citită, la fel ca celelalte cărţi ale autoarei. E balsam pentru sufletul nostru.

 1. La final, vă oferim psibilitatea de a transmite un mesaj sau de a ne adresa întrebări, atât nouă, echipei, cât și celor care ne citesc în fiecare zi.

    Profităm din plin de această ocazie pentru a le mulţumi celor care ne-au rămas alături, deşi suntem nişte persoane cam nehotărâte. Ştim că am făcut unele greşeli şi nimic nu se compară cu faptul că ne susţineţi în continuare. Şi nu în ultimul rând, mulţumim acestui site pentru interviu şi pentru recenzie.

          Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru prezența pe site-ul nostru.

 

12 COMMENTS

 1. Frumos interviul 🙂
  De abia astept sa citesc pe wattpad Tratament special….
  Sunt curioasa cum este 🙂

 2. Mi-a facut placere sa citesc interviul. Eu am citit toate volumele pe wattpad si trebuie sa marturisesc ca am fost de-a dreptul fascinata de tumultoasa poveste de dragoste dintre Jay si nazdravana Gloria. :)))

 3. Felicitari pentru interviu! Mie mi-a placut foarte mult seria „Tratament special”. Ma bucur ca am putut afla cate ceva si de la autoare.

 4. felicitari laura!felicitari fetelor!am trecut cartea pe lista! locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10

  • De acord cu tine Arci. Abia astept sa citesc si eu.
   Le felicit pe fete pentru naturalete, dar si pentru curajul de a face ceva impreuna.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.