Litera continua colectia Biblioteca pentru toti copiii. Lecturi recomandate in programa scolara

Litera continua colectia Biblioteca pentru toti copiii. Lecturi recomandate in programa scolara

by -
1

Litera continua colectia Biblioteca pentru toti copiii. Lecturi recomandate in programa scolaraEditura Litera, in parteneriat cu ziarul Libertatea, lanseaza incepand de astazi, 20 februarie, o noua serie de carti in colectia Biblioteca pentru toti copiii. Fiecare dintre cele 8 volume va fi disponibil in zilele de vineri, la toate chioscurile de ziare, la pretul de 11,99 lei.

Biblioteca pentru toti copiii cuprinde cartile de neuitat ale copilariei, capodopere ale literaturii universale, fara de care biblioteca unui copil nu poate fi completa. Colectia reprezinta un instrument de lucru esential pentru elevii de gimnaziu, punand laolalta mai ales scriitorii si operele prevazute in programa scolara de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII, in contextul unui demers cu caracter didactic.

Cele 8 titluri ale acestei noi serii sunt:

Ocolul pamântului in optzeci de zile, Jules Verne

Aventurile baronului Munchhausen, Gottfried August Bürger

Cartea junglei, Rudyard Kipling

Momente si schite, I.L. Caragiale

O lume disparuta, Arthur Conan Doyle

Printul fericit si alte povestiri, Oscar Wilde

Odiseea, Homer

Rapit de pirati, R.L. Stevenson

Selectia titlurilor are in vedere autorii clasici ai literaturii pentru copii si operele lor cele mai cunoscute si mai indragite. Volumele sunt prezentate intr-o maniera moderna, unitara, cu o forma grafica impecabila, ceea ce le pozitioneaza dintru inceput in rândul cartilor demne de a fi colectionate.

Sursa comunicatedepresa.ro

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.