Litera Mică devine Editura lui Moș Crăciun

Pentru al doilea an, înaintea sărbătorilor de iarnă Litera Mică devine Editura lui Moș Crăciun și le trimite copiilor în dar cărțile mult dorite. Până pe 22 decembrie, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, pot fi înscriși de către părinții lor pe aplicația de pe pagina de Facebook Litera Mică. Părinții completează titlurile celor mai îndrăgite trei cărți ale celor mici, iar Moș Crăciun îi va suna pe copii și le va trimite una dintre cărți acasă, în dar de sărbători.

Micuții cititori pot alege cărți din colecțiile Disney, Lego, Biblioteca pentru toți copiii, Povești și basme, Carte de colorat, Carte pe carton, Carte cu autocolante sau Cărți puzzle.

Cele mai căutate cărți pentru copii din perioada sărbătorilor de iarnă sunt Sofia Întâi. Magia Crăciunului, Micul Prinț, Regatul de gheață. Crăciunul cu Anna și Elsa,  Pomul Crăciunului, Marea carte a Crăciunului, Povești de iarnă, În așteptarea lui Moș Crăciun, Mica sirenă în căutarea darurilor. Aurora și surprizele Crăciunului, Cenușăreasa la petrecerea Crăciunului. Tiana și magia sărbătorilor.

Litera Mică îi invită pe toți prietenii săi ca de Crăciun să fie mai buni și mai… cititori! 

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte

comunicate de presa.ro
Review overview
3
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.