Editura.lui.Mos.Craciun.1024x448.000In perioada 16-22 decembrie, Litera Mica devine Editura lui Mos Craciun si le trimite copiilor in dar cartile mult dorite. Copiii, cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani, pot fi inscrisi de catre parintii lor pe aplicatia de pe pagina de Facebook Litera Mica. Parintii completeaza titlurile celor mai indragite trei carti ale celor mici, iar Mos Craciun ii va suna pe copii si le va trimite una dintre carti acasa, in dar de sarbatori.

Micutii cititori pot alege carti din colectiile Disney, Biblioteca pentru toti copiii, Povesti si basme, Carte de colorat, Carte pe carton , Carte cu autocolante sau Carti puzzle.

Cele mai cautate carti pentru copii din perioada sarbatorilor de iarna sunt Regatul de gheata. Craciunul cu Anna si Elsa, Pomul Craciunului, Marea carte a Craciunului, Povesti de iarna, in asteptarea lui Mos Craciun, Mica sirena in cautarea darurilor. Aurora si surprizele Craciunului (cu audiobook), Cenusareasa la petrecerea Craciunului. Tiana si magia sarbatorilor (cu audiobook).

Litera Mica ii invita pe toti prietenii sai ca de Craciun sa fie mai buni si mai… cititori!

Regulamentul campaniei Editura lui Mos Craciun este disponibil pe www.litera.ro/concursuri.

* * *

Litera aniverseaza 25 de ani de existenta!

In 1989 lua fiinta, la Chisinau si Bucuresti, Editura Litera. Se implinesc, asadar, anul acesta, 25 de ani de existenta. Ani in care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reusite majore,  Litera a editat peste 4 000 de titluri, intr-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practice toate domeniile de fictiune si nonfictiune, Litera a reusitsa se impuna prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de carte. iti multumim ca ne esti alaturi si te invitam sa ne insotesti, si de acum inainte, in calatoria noastra printer carti, idei si cuvinte.

Litera – Un sfert de secol de carti!

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.