editura-litera

Editura Litera si Happy Tour au lansat campania Carti citesti, in Kos calatoresti! prin care oricare cititor Litera poate castiga un sejur pentru doua persoane in insula Kos din Grecia in valoare de aproximativ 1000 de euro.

Campania se desfasoara in perioada 15 iulie – 25 august la toate Boostop-urile Litera. Pentru a se inscrie, cititorii trebuie sa achizitioneze cel putin o carte din reteaua de distributie Litera. Toate titlurile din oferta editurii participa la campanie, iar achizitia mai multor volume inseamna sanse in plus de castig pentru participantii la tombola. Suplimentar, fiecare participant va primi gratuit si in mod garantat vouchere in valoare de 50 de euro pe care le poate folosi pentru achizitia unor excursii viitoare de la Happy Tour.

Bookstop-urile Litera se gasesc in orasele Bucuresti (Bd Magheru nr 8-10; Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall Vitan, Militari Shopping, Mall Plaza Romania, Unirea Shopping Center, Galeria Orhideea ), Brasov, Braila, Constanta, Deva, Galati, Iasi ( Iulius Mall), Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu si Timisoara.

Vara aceasta se poarta calatoriile si cartile bune! Nu uita: Carti citesti, in Kos calatoresti!

Mai multe detalii despre campanie si regulamentul acesteia gasiti pe www.litera.ro, sectiunea Concursuri. 

Despre Editura Litera

Litera aniverseaza 25 de ani de existenta!
in 1989 lua fiinta, la Chisinau si la Bucuresti, Editura Litera. Se implinesc asadar, anul acesta, 25 de ani de existenta. Ani in care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reusite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, intr-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de fictiune si nonfictiune, Litera a reusit sa se impuna prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de carte. Iti multumim ca ne esti alaturi si te invitam sa ne insotesti, si de acum inainte, in calatoria noastra printre carti, idei si cuvinte. Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de carti!

Sursa comunicatedepresa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.