15.07.2014 „Destine paralele” de Christina Courtenay-Editura Lider

15.07.2014 „Destine paralele” de Christina Courtenay-Editura Lider

Destine paralele de Christina Courtenay

Destine paraleleDestine paralele este un roman foarte frumos scris, plin de mister, intrigi, personaje bine dezvoltate, fantome si, cel mai important, doua uimitoare povesti de dragoste.

Melissa Grantham, genealog profesionist, recent divortata, este invitata sa se mute in stravechiul conac al familiei, Ashleigh Manor. Din momentul in care pune piciorul in casa, trece prin tot felul de senzatii stranii, iar visele si viziunile incep s-o bantuie. Legatura spirituala tot mai stransa cu o femeie din epoca medievala si iubirea ei interzisa o face pe Melissa sa se intrebe daca nu cumva a inebunit, dar se hotaraste sa rezolve acest mister.

Jake Precy, proprietarul unei case din apropiere, are, de asemenea, vise ciudate, dar acestea incep sa capete sens abia cand o intalneste pe Melissa. O angajeaza sa-i cerceteze arborele genealogic, fara sa stie ca vietile lor sunt deja strans legate. Este oare cu adevarat o atractie reciproca sau rezultatul interferentei fantomelor?

O poveste de iubire bantuita care are loc partial in prezent, partial in secolul cincisprezece in Kent.

Sursa Editura Lider

4 COMMENTS

  1. Descrierea m-a convins sa cumpar cartea cu prima ocazie,chiar daca habar nu am cum scrie Christina Courtenay..S-a apasat pe butoanele potivite 🙂 conac,straniu,fantome locco_smiley_15 O IAU!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.