Litera va invita la evenimentul Cartile romantice. Mister si magie!

Litera va invita la evenimentul Cartile romantice. Mister si magie!

by -
1

Litera va invita la evenimentul Cartile romantice. Mister si magie!Mister si magie

Vineri, 31 octombrie 2014, incepand cu ora 18:30, Editura Litera va invita in cadrul targului de carte Kilipirim (Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Calarasi) la un eveniment special dedicat cartilor de dragoste. 

Va asteptam la o intalnire cu cele mai captivante titluri ale colectiilor de dragoste: Alma – iubiri de poveste, Lira – Carti romantice, dar si mai noua colectie Iubiri si destine; un eveniment in care se va discuta despre seriile incarcate de suspans si mister ale celor mai indragite autoare, intre care Nora Roberts, Amanda Quick, Mary Jo Putney sau Elizabeth Hoyt, dar si despre motivele care fac aceste carti atat de iubite de numerosi cititori.

15269_713730882055277_8132920080616815782_nFiecare persoana care va participa la eveniment va primi gratuit cartea IN CAUTAREA DRAGOSTEI de Teresa Medeiros si farduri oferite de Ruby Rose, iar cele mai norocoase participante vor avea sansa sa castige premii surpriza. 

O oferta impresionanta de carti la preturi „de kilipir”, peste 7.500, ii asteapta pe cititori la editia din aceasta toamna a celui mai important targ de carte cu discount, Kilipirim. Volume pentru copii si tineret, dar si pentru cititorii experimentati, deopotriva beletristica, nonfictiune si albume de arta, muzica, agende si jurnale – acestea sunt produsele care compun oferta expozantilor, pe parcursul celor 5 zile de targ (29 octombrie- 2 noiembrie, zilnic intre orele 10.00 si 22.00), in noul spatiu din Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi, etajul 2.

Pentru a ajunge la Kilipirim: intrati pe usa rotativa de langa McDonalds, faceti la stanga prin magazinul Meli Melo, langa care se afla scarile rulante. La etajul al doilea veti vedea magazinul Gherassos, dincolo de care se intinde targul de carte propriu zis. La capatul culoarului se va afla spatiul nostru de evenimente.

 

Sursa Carti Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.