LUNGUL DRUM SPRE MÂINE de Nora Roberts-Colectia Carti Romantice

Lungul drum spre mâine de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-17.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Titlul original: Shelter in Place

   O seară liniștită de vară într-un mall din Portland, Maine. Simone, Mi și Tish, trei prietene, se decid să meargă la cinema – ca o încercare de a alina inima frântă a lui Simone. Reed Quartermai, un tânăr student, flirtează cu o fată în pauza de masă. Mame și copii fac împreună cumpărături. Asta… înainte de sosirea celor trei atacatori cu arme automate care declanșează haosul.

  Trei ani mai târziu, supraviețuitorii încearcă să treacă peste urmările coșmarului pe care l-au trăit. Reed a devenit polițist, iar Simone o artistă cunoscută, care onorează victimele atacului prin sculpturile ei. 

   Cei doi sunt aduși împreună de niște legături surprinzătoare, dar povestea de dragoste care se naște între ei are de înfruntat umbrele trecutului.

  Căci, deși cei trei ucigași sunt morți, creierul din spatele planului criminal, încă nedescoperit, este furios și jură răzbunare – iar țintele sunt supraviețuitorii.

   Acum Reed și Simone trebuie să îl găsească pe criminal cât mai curând, căci numele lor sunt pe listă – iar drumul spre o nouă zi devine dintr-odată foarte lung.

Împuşcături, şi împuşcături, şi ţipete. 
Şi oameni, umbre şi siluete, căzând, fugind, căzând.
Şi silueta aceea întunecată în întuneric, care înainta încet, metodic, în sus pe culoar.
Privi încremenită cum silueta se întoarse şi împuşcă în spate femeia care alerga pe culoar.
Nu putea să respire. Dacă ar fi fost în stare să tragă aer în piept, l-ar fi eliminat printr-un urlet. Parte din mintea ei refuza să creadă ceea ce văzuse. Nu putea fi real.”


„Ea în mod sigur nu căutase iubirea şi nu făcuse decât să meargă la o întâlnire cu un necunoscut (prima şi ultima ei întâlnire de acest gen) deoarece o prietenă o sâcâise până când nu mai rezistase.
Se îndrăgostise lulea pe timpul băuturilor de la aperitiv, îl plăcuse sincer pe timpul felului principal şi căzuse pradă dorinţei pe durata desertului. Şi căzuse la pat după scuza cusută cu aţă albă a unui ultim pahar înainte de a merge la culcare – un cuvânt pe care ea nu îl folosise niciodată în viaţa ei.
Când el îi pregătise micul dejun a doua zi dimineaţă, îşi dăduse seama că îl iubea de-a binelea.”


„Îşi coborî gura pe gura ei şi o sărută şi o sărută şi o sărută fără să se mai oprească.
Era tot ce-şi dorea şi ea, gândi Simone. Era chiar prea mult din tot ce-şi dorea ea. Toate aceste sentimente şi nevoi, slăbiciunea şi puterea îngemănate pe care le simţea
ridicându-se ca într-un vârtej în sufletul ei.”


Romanul LUNGUL DRUM SPRE MÂINE de Nora Robert, un thriller romantic, o poveste dramatică din zilele noastre. Romanul este disponibil la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

   Sursa Cărţi Romantice

  Nora Roberts/JD ROBBNora Roberts, pe numele ei real Eleanor Marie Robertson, s-a născut în 10 octombrie 1950 în Maryland, Statele Unite, fiind cea mai mică din cei cinci copii ai familiei. A urmat o școală catolică, apoi liceul Montgomery Blair. A început să scrie în anul 1979, dar primele șase manuscrise trimise unei edituri i-au fost respinse. În anul 1981, Editura Silhouette Books îi publică prima nuvela, Irish Thoroughbred sub pseudonimul Nora Roberts. În prezent, ea este o binecunoscută autoare americană, care a scris peste 200 de romane de dragoste. Din 1999 încoace, fiecare dintre romanele lui Roberts a fost un bestseller în New York Times , iar 124 din romanele sale s-au clasat pe lista bestseller-urilor Times. Pentru seria „In Death” a folosit pseudonimul J.D. Robb și a mai scris, de asemenea, sub numele Jill March. Nora Roberts a fost prima autoare inclusă în Romance Writers of America Hall of Fame. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Câteva au fost ecranizate: Golful de la miezul nopții, Mesaje misterioase, Luminile Nordului etc.

Listă cărți Nora Roberts

Recenzii/prezentari Colecţia Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna august 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Iubiri de poveste-romanele publicate în luna septembrie 2018

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

  1. […] 1 Hidden Riches – Comori tăinuite 2 Chasing Fire – Vieți la limită 1 3 Chasing Fire – Vieți la limită – Sfârșitul aventurii 4 Dual Image – Visuri împlinite 5 Untamed  – Îmblânzitoarea de suflete 6 Witness – Martora 7 Whiskey Beach – Cântecul de sirenă 8 The Collector – vol 1 Legături primejdioase  9 The Collector – vol 2 Legături primejdioase  10 Midnight Bayou – Misterele nopții 11 Angels Fall 1 – Refugiul – Semnul sorții 12 Angels Fall 2 – Refugiul – Drumul spre lumină 13 Tribute vol 1 – Tributul 1 – Scrisori de dragoste 14 Tribute vol 2 – Tributul 2 – Speranțe împlinite 15 Villa – Ametițor ca vinul 16 Come Sundown – Soarele nu apune niciodată 17 Shelter in Place – Lungul drum spre mâine […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.