Colecţia Cărţi Romantice februarie 2017

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna august 2018

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Cavalerul scoțian de Hannah Howell – 03 august 2018

Keira îi salvează viața cavalerului Liam Cameron, dar inima ei trezește în sufletul lui o pasiune pe care nu mai poate salva nimeni… decât dragostea tinerei femei. Însă Liam își dă seama curând că nu va fi ușor să îi câștige inima și încrederea.

2. Dublura de Sandra Brown – 10 august 2018

Accidentul de avion aproape că îi distruge viața, dar Avery Daniels speră să își construiască un destin nou după operațiile estetice pe care le are de suferit. Însă, spre marea ei surpriză, după ce capătă un chip nou, constată că seamănă tot mai mult cu Carole Rutledge, soția răsfățată și egoistă a unui senator, membru al unei puternice familii din Texas.

3. Lungul drum spre mâine de Nora Roberts – 17 august 2018

Un adevărat carnagiu la un mall obișnuit din Maine schimbă totul pentru cei care au supraviețuit rafalelor de gloanțe. Nu a durat decât 8 minute până când atacatorii au fost mobilizați, dar victimele lor au nevoie de ani de zile să se vindece…

4. Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh –  24 august 2018

Lady Sophia Bryant nu avea nicio intenție să se căsătorească. Dar o logodnă falsă cu un lord amator de aventuri i-ar putea obliga pe părinții ei să se întâlnească după 40 de ani și, poate, să dea uitării ceea ce i-a despărțit. Dar poate ea să își apere propria inimă, în timp ce pregătește o capcană atât de ingenioasă pentru părinții ei?

5. Din dragoste pentru Pete de Elizabeth Hoyt – 31 august 2018

Când nepoțelul ei, Pete, este răpit chiar din fața ochilor ei, Zoey nu mai are decât o șansă: să facă totul pentru a-l convinge pe agentul Dante Torelli să o ajute! Chiar dacă îl enervează peste măsură… dar contrariile se atrag întotdeauna, nu-i așa?

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018

Cărţi Romantice

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.