Mai presus de el | Dama de Trefla | Editura Bookzone

Mai presus de el – Dama de Treflă

– prezentare carte –

Titlul: Mai presus de el

Editura Bookzone

An apariţie: 2016

Editura: Bookzone

Număr pagini: 240

Autor: Dama de Treflă

    Mai presus de el este o poveste extraordinară despre iubire, regăsiri, speranţe, incertitudini, gânduri şi vise. Scriitura sinceră creează o punte către sufletul cititorului. Din confesiunile autoarei aflăm că este o carte profundă ce are la bază întâmplări reale încărcate de emoţii în care fiecare se poate regăsi cu uşurinţă. Acum întrebările voastre ar putea avea un răspuns în romanul Mai presus de el.

   Mai presus de el este cel mai absurd vis al copilăriei mele şi rezultatul tuturor trăirilor mele feminine. Am pus suflet, emoţie, lacrimi, speranţe şi deznădejde. Mi-am aşezat pe foaie dezamăgirile şi momentele frumoase trăite în doi. Mi-am făcut curaj să fiu cât se poate de sinceră cu mine însămi şi cu fiecare femeie care merită să primească de la viaţa şi de la bărbatul de alături mai mult, dar îmi place să cred că nu am scris o carte doar pentru femei. Bărbaţii pot învăţa cum să fie sinceri şi responsabili, atenţi şi maturi.

   Încearcă să nu te mai gândeşti la părerile celor din jur, încearcă să fii rece cu oamenii care îţi spun că nu poţi. Fă propriile greşeli, chiar dacă vor durea. Riscă să trăieşti dezamăgiri, ar putea fi de fapt bucurii imense. Urmează-ţi visurile, trăieşte-ţi magia şi nu ai cum să ratezi fericirea.

Fiindu-ți teamă de singurătate, riști să alergi în brațele oamenilor nepotriviți și să te îndepărtezi de cei care te-ar putea iubi necondiționat pentru totdeauna.” 

Sursa foto şi text: Editura Bookzone

     Caută în librării continuarea acestei poveşti în volumul 2 Mai presus de el – Între prezent și trecut

Verifică disponibilitatea cărţii Mai presus de el – Dama de Treflă în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.