Mirii MacGregor de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice

   Volumul opt a seriei Familia MacGregor

   Vineri 04.11.2016 apare cartea ,,Mirii MacGregor” de Nora Roberts în Colecţia Cărţi Romantice. Poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

   Cu nepoatele, uneltirile i-au funcționat de minune, așa că acum Daniel MacGregor, venerabilul șef al familiei, vrea să-și vadă căsătoriți și cei trei nepoți chipeși, cu toate că aceștia țin cu încăpățânare la viața de burlac.
Pentru artistul D.C. o alege pe Layna Drake, moștenitoarea unui lanț de magazine de renume, o femeie de afaceri deșteaptă și abilă, obișnuită cu singurătatea și hotărâtă să își vadă de carieră. În calea lui Duncan, proprietarul unui vas-cazinou, o scoate pe Cat Farrell, o cântăreață care îl va vrăji din prima clipă cu vocea ei – și nu numai.
În cazul nepotului său Ian, avocat de renume, Daniel este ceva mai subtil când aranjează ca acesta să se întâlnească – ca din pură întâmplare – cu Naomi Brightstone, rățușca cea urâtă a familiei, care a reușit să se reinventeze într-un mod spectaculos, devenind lebăda cea frumoasă, dar lipsită de experiență când vine vorba despre relații.
Și, după cum este de așteptat, Marele MacGregor va urmări plin de sine cum planurile lui sunt puse în aplicare și cum cei trei nepoți cad, fără ca măcar să-și dea seama, în plasa pe care bătrânul lor bunic a întins-o cu atâta pricepere.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

7 COMMENTS

  1. Eu inca nu am citit nici o carte din serie, le adun si le voi citi pe toate, una dupa alta. Pana ii vine randul, mai am cateva pe lista. Dar, oricum, abia astept sa o cumpar.

  2. Nu am apucat sa citesc nimic de la aceasta autoare, dar timp este pentru toate. 🙂 Plus ca mai ai de crescut! 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.