Nasterea iernii - Brian Ruckley

            Nasterea iernii. Seria Lumea fara zei. Cartea intai, de Brian Ruckley

   La Editura Rao a aparut cartea scrisa de Brian Ruckley Nasterea iernii. seria Lumea fara zei. Cartea intai. Face parte din domeniul fantasy

Scurta descriere:

„Se spune ca lumea nu mai e ce a fost odata. La inceput a fost o singura rasa. Dar i-a dezamagit pe zeii care o facusera si acestia au distrus-o. In locul ei au creat alte cinci, rasele celui de-Al Doilea Ev: Whreinina si Saolina, Huanina si Kyrinina si Anaina. Acum, dupa veacuri intregi de vrajba si tradari, urmasii rasei Anaine, impartiti in clanuri Blood, se razboiesc intre ei cu aceeasi sete neostoita de sange. Armistitiul fragil dintre Adevaratii Blood este pus in pericol cand ostirile Drumului Negru se intorc din surghiunul in care au fost izgonite. Insa, in timp ce vuietul bataliei se inaspreste, un om isi urmeaza calea, la capatul careia o putere cumplita va prinde viata in el – iar mostenirea sa va ramane scrisa in sange.”

Detalii complete gasiti la Editura Rao sau click aici

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

 

10 COMMENTS

  1. Acest gen fantasy, nu prea este pe gustul meu, am citit cateva dar nu prea a prins. Dar sunt multi pasionati de acest gen, deci pot fi bucurosi de carte.

  2. da, si mie imi place agest gen , de fapt eu nu am probleme legat de gens sa aiba o actiune si sa fie bine scrise . Sigura am sa o cumpar , astept reducerea de pret ca am o lista intreaga de cumparat .
    multumim Iasmy pentru noutati si Zanei pentru gazduire

    • Mai astept si urmatoarele volume, din ceea ce am citit legat de aceasta carte urmeaza si continuarea dar cum se traduca la noi din 2 in 2 ani o sa inebunesc de nerabdare asa ca am rabdare poate apar mai multe volume si am sa le iau pe toate.

      • da 🙂 si ma bucur ca altfel cred ca ma luam de agat oameni pe strada pentru a juca sah sau remy, ai mei nu sunt pasionati, Pisa sau Nero( pisica si catel nu pot bietii de ei desi cred ca mi-ar fii parteneri cu draga inima daca ar putea, asa ca citesc, aproape orice 😉

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.