Dance of Seduction - Dansul seducției

Sâmbătă, 28.03.2015 apare cartea Dansul seducției de Sabrina Jeffries, volumul al patrulea al seriei Fetele bătrâne Swanlea, continuarea romanului O răpire cu urmări neașteptate. Face parte din Colecția „Iubiri de poveste”. Poate fi găsită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preț  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„Este suficient de dificil pentru Lady Clara Stanbourne să-și conducă așa cum trebuie căminul pentru reeducarea hoților de buzunare și fără să se confrunte cu afacerile ilicite ale unui infractor care locuiește chiar în vecinătate. După toate aparențele, misteriosul căpitan Morgan Pryce se ocupă cu vânzarea de lucruri furate, iar ea nu-i va permite niciodată chipeșului nelegiuit să-i readucă pe copii pe drumul greșit! Pryce se înșală foarte tare dacă are impresia că ea este un trandafir delicat și el o poate impresiona prin cuvinte pasionale sau promisiuni nerostite. Doar dacă Clara ar putea să-și țină în frâu dorința aprigă pe care banditul cel fermecător o aprinde de fiecare dată în ea…
Morgan își dorește să-i poată spune minunatei Clara adevărul: lucrează sub acoperire pentru a prinde un răufăcător notoriu. Mintea ar trebui să-i stea la misiunea sa – nicidecum să se întrebe cum ar fi s-o țină pe Clara în brațe și să-i guste buzele voluptuoase. Dar acum că ea a intrat în cel mai primejdios joc posibil, Morgan știe că trebuie să o apere, în ciuda faptului că ea reprezintă un adevărat pericol pentru misiunea… și pentru inima lui!”

Sursa Cărți Romantice

5 COMMENTS

  1. Deja am citit jumatate.Este amuzanta ,uneori ma mai irita putin eroina din cauza incercarilor ei de a-i opri „afacerile”.Ea este convinsa ca Morgan lucreaza mama in mana cu Spectru ,dar adevarul este altul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.