Nunta unui spion regal de Vanessa Kelly

Nunta unui spion regal, de Vanessa Kelly – Colecţia Iubiri de poveste

Nunta unui spion regal

How to Plan a Wedding for Royal Spy

Vanessa Kelly recenzii prezentări

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Alma-Litera

Seria The Renegade Royale: 0,5-Lost în a Royal Kiss (2013), 1. Farmecul unei relaţii interzise (Secrets for Seducing a Royal Bodyguard-2014), 2. O cerere în căsătorie (Confessions of a Royal Bridegroom-2014), 2,5. Tall, Dark and Royal (2014), 3. How to Plan a Wedding for Royal Spy (2015) – Nunta unui spion regal, 4. How a Marry a Royal Highlander

   Nunta unui spion regal de Vanessa Kelly historical romance.

Sâmbătă – 16.11.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   Volumul cu nr. 3 al unei alte serii începută de demult, „Renegade Royals”, după volumul O CERERE ÎN CĂSĂTORIE, publicat în 2015.

   Indiferent că sunt spioni sau amanţi pricepuţi, Renegade Royals – fii ilegitimi ai prinților regali ai Angliei – sunt îndrăzneți, iscusiţi și o forță care trebuie luată în considerare … 

   Un erou de război întors de la Waterloo ar trebui să se poată răsfăța cu un comportament rău. În schimb, căpitanul William Endicott este chemat de tatăl său, ducele de York, pentru a investiga un complot de asasinat. Probabilul suspect: fosta iubită al lui William. Nu-i vine să creadă că nevinovata Evie Whitney ar putea fi amestecată în ceva atât de nefiresc.

  Aproape totul la Evie s-a schimbat – cu excepția răspunsului instinctiv al corpului său în preajma lui William … Viaţa ei se va aranja?  Will va reveni în ea? Ar trebui să-l pălmuiască – sau să-l seducă? Chiar în timp ce încearcă să decidă, scandalul o împinge într-o căsătorie cu un bărbat în care nu poate avea încredere și nici nu-i poate rezista, dar și în inima unei conspirații mortale.

  William Endicott o investighează pe Evie, fosta sa iubită, suspectă a unui complot de asasinat, dar nu poate rezista pasiunii pe care o simte pentru aceasta.

Cu braţele în jurului gâtului lui Will, tremurând în îmbrăţișarea acestuia, Evie rememoră săruturile lor adolescentine, iar inima lui începu să bată cu putere, de parcă ar fi sărit din piept. Și asta pentru că nu mai avea o fată lângă el, ci o femeie. Și nu doar sânii ei generoși lipiţi de pieptul său îi aţâţau dorinţele, ci modul în care ea i se deschisese, răspunzând sărutului invadator cu un entuziasm care îl speria și îl încânta în egală măsură.”

Fiecare parte din ea părea să renunţe, să cedeze în calea seducţiei lui. Era unde își dorea să fie – chiar în faţa lui, în braţele larg deschise. Așteptase asta o viaţă, iar inima ei alunga orice idee de a se retrage. Să facă un asemenea lucru era o nebunie.
„Dar așa este“, șopti o voce în mintea ei.
Încremeni în braţele lui, încercând să-și amintească motivele pentru care ar fi trebuit să spună nu. Intrase în acea cameră ca să spună clar nu. Dar cu gura lui pe a ei, cerând o capitulare totală, Evie nu mai putea să formuleze un motiv pentru a-i nega ceea el își dorea.
Ceea ce ea își dorea.”

El se uită la Evie, iar în privirea lui albastră ea zări râsete, iubire și conștientizarea că, de acum înainte, făcea cu adevărat parte din familia ei băgăcioasă, nărăvașă și peste măsură de enervantă. Ea îi zâmbi larg, mai fericită decât își amintea să fi fost vreodată.”

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

   

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.