Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021 – Alma/Litera

Romanele care vor apărea în luna aprilie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea, la prețul de 18,99 lei.

1. O PERECHE PE MĂSURĂ de Elizabeth Hoyt – 05.04.2021

  Volumul cu nr. 2 al seriei „Greycourt”, după DULCE RĂSPLATĂ, acum la chioșcuri.
  Messalina Greycourt are destui pretendenți, dar i se impune să se căsătorească cu periculosul Gideon Hawthorne. Acesta îi propune un mariaj de conveniență, însă cu cât petrece mai mult timp cu Gideon, cu atât îi este mai greu să stea departe de el.

2. SĂRUTUL UNUI CRAI de Anna Campbell – 12.04.2021

Volumul cu nr. 2 din seria „Fiii păcatului”, după ȘAPTE NOPȚI DE PASIUNE, apărut în 2018.
  Sir Richard Harmsworth crede că bijuteria Harmsworth îi va confirma statutul de moștenitor și vrea să o obțină cu orice preț. Genevieve este autoarea articolelor academice semnate de tatăl ei. Speră că bijuteria Harmsworth o va ajuta să-și creeze un nume și să aibă o carieră. Richard vrea să o seducă pe Genevieve, pentru a-și atinge scopul, dar ea îi fură inima.

3. ȘARADA DUCELUI de Valerie Bowman -19.04.2021

Volumul al doilea al seriei „Clubul valeților”, după UN CONTE SUB ACOPERIRE, care va apărea la sfârșitul lunii martie.
  Rhys Sheffield, ducele de Worthington, a pus un pariu că poate trece drept servitor la petrecerea sezonului. Aici o întâlnește pe Lady Julianna Montgomery cu care a rupt logodna în urmă cu doi ani și o convinge să-i păstreze secretul, dar va putea ea face asta fără a se îndrăgosti de el?

4. CÂND FRUMOASA SEDUCE BESTIA de Lorraine Heath – 26.04.2021

Volumul cu nr. 6, cel care încheie seria „Păcate pentru orice anotimp”.
  Althea Stanwick a pierdut prieteni, avere și respectul societății, iar acum vrea să învețe cum să seducă bărbații și a găsit profesorul perfect, un bărbat din colțurile întunecate ale Londrei a cărui poreclă este Bestia. Benedict Trewlove e surprins de cererea scandaloasă a frumoasei misterioase. Oare va putea rezista tentației?
Povești fascinante în luna aprilie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest dreamies.de

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021 – Alma/Litera

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.