Ascultă-ţi inima - Johanna Lindsey

Ascultă-ţi inima, de Johanna Lindsey – Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Ascultă-ţi inima

The Devil Who Tamed Her

Johanna Lindsey

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Editura Alma/Litera

Seria Familia Reid / Reid Family

1 The Heir (2000) – Zâmbetul iubirii
2 The Devil Who Tamed Her (2007)- Ascultă-ţi inima
3 A Rogue of My Own (2009)
4 Let Love Find You (2012)

   Ascultă-ţi inima – Johanna Lindsey historical romance

Sâmbătă- 04.05.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul al doilea al seriei „Familia Reid”, după ZÂMBETUL IUBIRII, apărut în luna februarie.

   Ophelia Reid este o tânără de o frumusețe impresionantă, dar cu o reputație de bârfitoare, răspândeşte zvonuri, răutăcioasă şi invidioasă. În mod intenționat a distrus angajamentului său față de Duncan MacTavish, un viitor marchiz, pe care tatăl ei şi-l dorea ginere. După ce a fost îndepărtată, oarecum, de societate, Ophelia vrea să se întoarcă în Londra și să facă propria alegere. Adică un soț bogat. Dar în ,,călătoria” ei la ţară, se întâmplă ceva neașteptat…

   Moștenitorul unei ducat, Raphael Locke, viconte de Lynnfield este, în ciuda dezinteresului său faţă de căsătorie, cel mai căutat tânăr domn din Anglia. El a dezaprobat instantaneu comportamentul Opheliei când a provocat un scandal pentru a evita căsătoria cu prietenul său MacTavish, dar, după ce a stat puţin în preajma ei, tachinând-o, dezaprobând fiecare gest şi vorbă şi fiind singurul, aparent, neinteresat de frumuseţea ei, începe să se întrebe dacă chiar este cu adevărat rea. Deci, atunci când MacTavish pretinde că Ophelia nu va fi decât o frumusețe drăgălașă, Rafe își face prietenul să creadă că va deveni o doamnă cumsecade, care într-o bună zi va face o partidă bună, nu doar cu el.

    Cu binecuvântarea părinților ei, Rafe o însoţeste pe Ophelia la moşia de la țară. Acolo, în timp ce încearcă să-i arate „invitatei” furioase eroarea acţiunilor ei, aroganţa şi atitudinea ei de superioritate, el descoperă motive surprinzătoare pentru comportamentul său rău. Curând lecțiile sale cu Ophelia intră în vigoare și el este în mod irezistibil atras de ea.

   Când Rafe o susţine şi o prezintă pe noua, ,,îmbunătăţita”, superba Ofelia, în societatea din Londra, propunerile de căsătorie încep să curgă. Numai atunci Rafe începe să se întrebe dacă nu s-a îndrăgostit el însuşi de Ophelia.

Când cele mai rele defecte ale ei își făceau apariţia, precum furia și geloziile ridicole, nu-și putea aminti de vreun moment în care fusese capabilă să-și controleze emoţiile și să nu-i afecteze pe alţii sau chiar pe ea. Nici măcar regretele nu puteau preveni ca acest cerc vicios să nu se repete. Oare asta se întâmpla pentru că nu avea altă posibilitate de a se elibera de toată pasiunea pe care o simţea?”

Se apropie de ea zâmbind, apoi buzele li se atinseră. Ale lui nu erau reci. Ale ei probabil că erau, dar nu pentru mult timp. Nu o săruta ca și cum ar fi fost obligat să o facă. Sau poate că nu voia să o sărute deloc. Ea simţi totuși un fior neașteptat când buzele lui le atinseră pe ale ei, deși sărutul era mai degrabă călduţ.

Dumnezeule, cum o făcea bărbatul ăsta să se simtă! În braţele lui, simţea furie, pasiune, tandreţe, plăcere și extaz! Era deopotrivă blestemul și salvarea ei. Cum naiba îl lăsase să devină atât de important pentru ea? Oare avea dreptate Jane? Se îndrăgostise de el fără să-și dea seama?”

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecţia Iubiri de poveste – romanele publicate în mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.