Capcană pentru un duce

Capcană pentru un duce – Sarah MacLean – Colecţia Iubiri de poveste

Capcană pentru un duce

Sarah MacLean

Wicked and the Wallflower

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Bastarzii bătăuși –The Bareknuckle Bastards1. Wicked and the Wallflower – Capcană pentru un duce, 2. Brazen and the Beast – Dorințe periculoase, 3. Daring and the Duke (2020)

   Capcană pentru un duce – Sarah MacLean – Colecţia Iubiri de poveste 2019

Sâmbătă – 12.01.2019 – Cartea Capcană pentru un duce, de Sarah MacLean, la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

Primul volum din seria „Bastarzii bătăuși”

Când răul vine la apel …

   Când un străin misterios își găsește drumul în dormitorul ei și îi oferă ajutorul să seducă un duce, Lady Felicity Faircloth este de acord – cu o condiție. A văzut destule pentru a crede în pasiune și nu va accepta o căsătorie fără dragoste.

Wallflower face o afacere periculoasă …

   Bastard, fiul unui duce și regele străzilor întunecate ale Londrei, Devil şi-a petrecut viața în a profita de orice ocazie pentru a se răzbuna. Tot ce trebuie să facă este să-și întindă capcana și să-şi distrugă inamicul.

 Promisiunea pasiunii …

   Dar totul devine neclar în ceea ce o priveşte pe Felicity Faircloth. În curând, planurile lui Devil sunt în haos și el trebuie să aleagă între tot ceea ce a dorit vreodată … și singurul lucru pe care l-a dorit cu adevărat vreodată.

Devil, regele străzilor întunecate ale Londrei, se ofere să o ajute pe Lady Faircloth să-l cucerească pe dușmanul său.
Dar va trebui să aleagă între ceea ce și-a dorit mereu… și singura femeie după care a tânjit vreodată.

„Atingerea lui împrăștia foc în jos pe gâtul ei, degetele îi sărutau rotunjimea umărului.
– Spune-mi ce mai vrei, Felicity Faircloth. Ce mai dorește prinţesa din turn? Lumea la picioarele ei și familia ei din nou bogată și…
Cuvintele se opriră, umplând camera până când răspunsul ieși din ea.
– Vreau ca el să fie molia. El își ridică mâna de pe pielea ei și pierderea fu acută. Vreau să fiu flacăra.
Devil încuviinţă, buzele lui se curbară ca un păcat, ochii lui erau lipsiţi de culoare în întuneric și ea se întrebă dacă s-ar simţi mai puţin sub vraja lui dacă i-ar vedea culoarea ochilor.
– Vrei să fie tentat să vină la tine.”

,,De parcă el ar fi fost un lacăt pe care îl descuiase.
Îi distrugea reputaţia. Doar că nu asta simţea. Părea un triumf.”

  Sarah MacLean și-a publicat primul roman istoric de dragoste în 2010, iar de atunci cărțile ei au devenit best-selleruri New York Times și USA Today, fiind traduse în mai mult de 12 limbi și distinse cu numeroase premii.

  Primul ei roman de dragoste „Noua reguli de nesocotit / Nine rules to break when romancing a rake” a debutat pe lista de Bestseller a New York Times unde a rămas timp de patru săptămâni.

Seria Scandaluri și ticăloși – Sarah Maclean

Sezonul pasiunilor de Sarah MacLean

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 

 

 

5 COMMENTS

  1. Poveștile de iubire – deși s-au scris enorm de multe cărți pe această temă – sunt întotdeauna binevenite, mai ales dacă aduc o perspectivă originală.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.