Participă și poți câștiga un pachet de cărți pentru copilul tău

Participă și poți câștiga un pachet de cărți pentru copilul tău

Editura Univers Enciclopedic Junior oferă un pachet de cărți unui participant norocos.

 Cerinţe obligatorii

1. Răspunde la întrebare: Ce carte îți amintește de copilărie?  
2. Anunță-ți prietenii de concurs printr-o distribuire publică pe pagina personală de facebook. Pentru a verifica cu ușurință, în același comentariu pe site te rugăm să menţionezi numele pe care l-ai folosit pentru a îndeplini condiția de pe facebook.

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 27 ianuarie-06 februarie 2018

Sponsorul concursului 

 

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

 

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Succes!

Cu drag,
Mili şi Iasmy!

65 COMMENTS

 1. Amintiri din copilarie de Ion Creanga sau Ciresarii au fost cartile copilariei mele
  Fb. Claudia Nicolae

 2. Cartea copilăriei mele a fost Fata babei și fata moșului și Amintiri din copilărie!

 3. „ Amintiri din copilarie” de Ion Creanga si „ Dumbrava minunata” de Mihail Sadoveanu…sunt printre primele carti citite si ramase la inima, la care s-au alaturat muuuulte, tare muuuulte ce mi-au fost si imi sunt dragi si pe care le recomand si le cumpar fetitei mele- o alta impatimita de literatura de la o varsta frageda! Felicitari pentru concurs si pentru site!!!

 4. Cartea care imi aduce aminte de copilărie este Colț alb.O carte pe care am citit-o de două ori ,iar filmul l-am văzut de mai multe ori.

 5. Cartea din copilarie: Povestea porcului, Ion Creanga
  FB: Gheorghidiu Andrei Stefan

 6. Cartea copilăriei mele este Legendele Olimpului…facebook Anamaria Stuparu Paduretu

 7. „Cei trei muschetari” a lui Alexandre Dumas a fost cartea care mi-a faurit cele mai frumoase amintiri din copilarie legate de carti. am imprumutat volumul (unul singur, era imens) de la o vecina de bloc si l-am dus cu mine in vacanta la bunici. Eram in clasele primare deci nu aveam asa mare viteza la citit prin urmare am amintiri legate de aventurile muschetarilor citite pe vreme de ploaie in casa alaturi de bunica (uneori citeam cu voce tare sa auda si ea) sau la umbra nucului in gradina in zilele calduroase.
  Tot amintiri frumoase mai am legate de „Tarzan” a lui Edgar Rice Burroughs, ale carui volume le-am citit tot intr-o vara, imprumutate pe rand de la o prietena care locuia in satul bunicii. Imi amintesc cu nostalgie ca nu am apucat sa termin seria atunci intrucat prietena mea s-a mutat in alt oras in mijlocul verii si am ramas toata vara cu gandul la eroul meu, cum decurge viata lui mai departe, pana am reusit sa imprumut in toamna restul volumelor de la biblioteca scolii.

  Numele cu care am dat share : Mihaela-Diana Pop

 8. „Cei trei muschetari” – Alexandre Dumas , si Amintiri din copilarie Ion Creanga
  FB- Elena Stefania Prodan

 9. Citeam cu drag amintiri din copilarie de ion creanga dar imi aduc aminte Cand am pŕimit cartea guliver ca am fost foarte fascinata de ea.

  Nume facecook Fana Barna

 10. La Medeleni, Ionel Teodoreanu( o carte care ma cheama in fiecare vara…)
  FB: Mihai Tanasie

 11. Legendele olimpului a fost cartea mea preferata din copilărie. Am indeplinit conditiile din facebook cu numele Ioana Maria Alexandra

 12. Cartea mea preferata a fost „Puiul de Ioan Alexandru Bratescu-Voinesti”
  Facebook: Nalbea Raluca Maria

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.