Concurs Editura Epica

Bună, dragi prieteni! În concursul de astăzi aveţi posibilitatea de-a câştiga două cărţi de la Editura Epica.
Două cărţi-doi câştigători! 1. Mă regăsesc în noi … de Jasinda Wilder
                                            2. Te doresc de Jennifer l.Armentrout (J.Lynn)

Mă regăsesc în noi … de Jasinda Wilderma-regasesc-in-noi...1

citeşte recenzia

Moartea lui Kyle la numai șaisprezece ani a fost un șoc pentru toată lumea. Nell, fata care l-a iubit este înmărmurită de durere, chiar și cea mai bună prietenă a ei, Becca, nu știe cum să o ajute. Pentru că, în acel moment, viața ei este traversată de un cutremur. Dar, ceva frumos se întâmplă, iar vinovatul este Jason Dorsey, cel de care Becca este îndrăgostită chiar din clasa a patra, mai exact din momentul în care Jason i-a sărit în apărare lovindu-l pe Danny Morelli, care o luase peste picior pentru că se bâlbâia. Pentru Jason, Becca aproape că nici nu exista, o considera doar prietena lui Nell. O invitație neașteptată îi aduce împreună pe Becca și Jason, iar el descoperă zi de zi cât de extraordinară poate fi ea, cascada de bucle negre, pielea măslinie, felul ei timid și liniștit câștigându-i inima.
Dar fericirea și iubirea se pot naște atât de aproape de durere?
Jason nu avea de unde să știe câte tragedii și câte izbânzi avea să cunoască și nici nu bănuia că în Becca ar putea afla iubirea vieții lui și, în iubire, fiecare dintre ei, regăsirea de sine.
Tuturor le va rămâne însă în suflet…Te doresc
Durerea care nu se uită niciodată.

Te doresc de Jennifer L. Armentrout

citeşte recenzia

Vor reuși oare Teresa și Jase să fie împreună, ori soarta le este predestinată?
Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă acesta nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimbă viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă cariera de dansatoare.
E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.

Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea-Ce părere aveţi de cărţile apărute la Editura Epica?
2. Like paginii de facebook-Literatura pe tocuri
3. Like paginii de facebookEditura Epica
4. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală
5. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 07.07.2015-14.07.2015.

Sponsorul concursului Editura Epica

editura Epica

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNTĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!

 

 

73 COMMENTS

 1. Ce părere aș putea să am, decât de la foarte bună în sus?! 😀 Îmi plac la nebunie cărțile apărute la Epica, au subiecte foarte interesante și foarte „reale” pentru tinerii din ziua de azi. Mă rog ca această editură să reziste cât mai mult pe piața românească de carte, fiindcă face o treabă extraordinar de bună!
  Nume pe FB: Loredana Adriana
  Link share pe FB: https://www.facebook.com/loredana.adriana.m/posts/10207526921277788?pnref=story

 2. Imi plac cartile de la Epica, au o incarcatura emotionala deosebita, le citesc si recitesc cu mare placere!
  FB: Georgescu Oliviana

 3. FB: Ioana Sulica
  Share: https://www.facebook.com/sulica.ioana/posts/1029347383765602?pnref=story
  Cartile de la Epica imi plac deoarece tema lor principala este „iubirea” si sunt adresate tinerilor in special. Sunt frumoase si sunt o lectura usoara, dar care te pune si pe ganduri. Din cartile citite de la Epica preferata mea este „Nume de cod: Verity” de Elizabeth Wein, care punea acces pe prietenia dintre doua fete care erau spioane in al II-lea Razboi Mondial.

 4. FB: Kate Stonem
  Share: https://www.facebook.com/ana.stonem.5
  Nu am citit foarte multe cărți de la Epica , dar pe care le-am citit mi-au plăcut destul de mult . Au acel aer care îți creează o stare de relaxare și te fac să te simți bine în acel „tărâm uitat de lume” .Pe mine la final mă cuprindea o senzație de melancolie știind că mă voi despărți de personaje.

 5. Imi plac foarte mult cartile de la Epica pentru ca sunt diferite.Intotdeauna ce e diferit este mai frumos,interesant si captivant.Cartile publicate de aceasta editura minunata sunt in acelasi timp emotionante si romantice.Orice adolescent care va citi macar una dintre aceste carti va fi multumit si nu va regreta timpul alocat lecturii.Sper sa publicati cat mai multe carti!
  FB: Roxana Alexandra
  Share: https://www.facebook.com/roxananuca

 6. Imi plac foarte mult cartile de la Epica pentru ca sunt diferite.Intotdeauna ce e diferit este mai frumos,interesant si captivant.Cartile publicate de aceasta editura minunata sunt in acelasi timp emotionante si romantice.Orice adolescent care va citi macar una dintre aceste carti va fi multumit si nu va regreta timpul alocat lecturii.Sper sa publicati cat mai multe carti!
  FB: Roxana Alexandra
  Share : https://www.facebook.com/roxananuca/posts/857328171022790

 7. Am descoperit cartile de la Editura Epica in incercarea de a lua „o gura de aer proaspat”… Pe perioada studiilor am fost nevoita sa citesc literatura grea si cu greutate, filosofie, sociologie si asa mai departe. Si cand am terminat si am putut sa-mi aleg ce sa citesc, am dat iama in cartile actuale, pe care sa le citesc din placere. De la Epica am citit pana acum trei carti, dar le-as citi pe toate, pentru ca sunt captivante. 🙂
  Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1469702016677127&id=100009120271182&pnref=story
  Fb: Catana Amalia

 8. Cartile de la editura Epica reprezinta o lectura placuta si relaxanta in zilele linistite de vara.Eu am citit cateva carti pe nerasuflate si mi-au placut foarte mult. Aceste carti sunt captivante ,infatisand povesti de dragoste nemuritoare. Le recomand tuturor.

  FB:Barbulescu Anca Diana

 9. Părerea mea despre cărțile apărute Epica este una buna, preturile sunt foarte accesibile .

 10. Am citit mai multe carti de la Editura Epica (intr-o ordina aleatorie Mare Tranquillitatis, E ușor să te iubesc, Destine la limită, Hopeless, Fără speranță, Nume de cod: Verity, Printre tonuri cenușii, Slam. Din dragoste pentru Layken) si mai am o carte, care trebuie sa o citesc „Marea călătorie a lui Amy & Roger”.
  Deci pot spune ca in ultima vreme, cartile acestei edituri au reprezentat un „izvor” important de lectura de calitate pentrru mine, mai ales ca m-am simtit bine in „prezenta” lor !
  Like FB: Horatiu Gabriel De
  Share FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1457069314596981&id=100008817796862

 11. Usor usor, Editura Epica devine editura mea preferata! Aduce o multime de romane frumoase, de care recunosc ca nu am auzit pana la aparitia editurii pe piata romaneasca. Epica m-a impulsionat foarte mult sa citesc romane straine, mai mult din nerabdare decat de altceva 😀 Iubesc seriile pe care le-au scos, Penelope Douglas, Jasinda Wilder, J. Lynn si Colleen Hoover sunt de departe autoarele mele preferate!! Imi doresc tare mult sa aduca si seria Ever a Jasindei si alte romane ale lui Colleen. Mai am cateva sugestii de autoare si sunt convinsa ca multe dintre noi avem :)) poate ne vor asculta cei de la Epica, macar pe noi bloggerii, care ne putem exprima mai usor si mai vizibil, in spatiul virtual 😀

  Maria-Emanuela Coman
  link: https://www.facebook.com/mariaemanuela.coman/posts/1174346399258574

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.