Concurs Editura Epica

Bună, dragi prieteni! În concursul de astăzi aveţi posibilitatea de-a câştiga două cărţi de la Editura Epica.
Două cărţi-doi câştigători! 1. Mă regăsesc în noi … de Jasinda Wilder
                                            2. Te doresc de Jennifer l.Armentrout (J.Lynn)

Mă regăsesc în noi … de Jasinda Wilderma-regasesc-in-noi...1

citeşte recenzia

Moartea lui Kyle la numai șaisprezece ani a fost un șoc pentru toată lumea. Nell, fata care l-a iubit este înmărmurită de durere, chiar și cea mai bună prietenă a ei, Becca, nu știe cum să o ajute. Pentru că, în acel moment, viața ei este traversată de un cutremur. Dar, ceva frumos se întâmplă, iar vinovatul este Jason Dorsey, cel de care Becca este îndrăgostită chiar din clasa a patra, mai exact din momentul în care Jason i-a sărit în apărare lovindu-l pe Danny Morelli, care o luase peste picior pentru că se bâlbâia. Pentru Jason, Becca aproape că nici nu exista, o considera doar prietena lui Nell. O invitație neașteptată îi aduce împreună pe Becca și Jason, iar el descoperă zi de zi cât de extraordinară poate fi ea, cascada de bucle negre, pielea măslinie, felul ei timid și liniștit câștigându-i inima.
Dar fericirea și iubirea se pot naște atât de aproape de durere?
Jason nu avea de unde să știe câte tragedii și câte izbânzi avea să cunoască și nici nu bănuia că în Becca ar putea afla iubirea vieții lui și, în iubire, fiecare dintre ei, regăsirea de sine.
Tuturor le va rămâne însă în suflet…Te doresc
Durerea care nu se uită niciodată.

Te doresc de Jennifer L. Armentrout

citeşte recenzia

Vor reuși oare Teresa și Jase să fie împreună, ori soarta le este predestinată?
Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă acesta nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimbă viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă cariera de dansatoare.
E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.

Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea-Ce părere aveţi de cărţile apărute la Editura Epica?
2. Like paginii de facebook-Literatura pe tocuri
3. Like paginii de facebookEditura Epica
4. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală
5. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 07.07.2015-14.07.2015.

Sponsorul concursului Editura Epica

editura Epica

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNTĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!

 

 

73 COMMENTS

  1. Usor usor, Editura Epica devine editura mea preferata! Aduce o multime de romane frumoase, de care recunosc ca nu am auzit pana la aparitia editurii pe piata romaneasca. Epica m-a impulsionat foarte mult sa citesc romane straine, mai mult din nerabdare decat de altceva 😀 Iubesc seriile pe care le-au scos, Penelope Douglas, Jasinda Wilder, J. Lynn si Colleen Hoover sunt de departe autoarele mele preferate!! Imi doresc tare mult sa aduca si seria Ever a Jasindei si alte romane ale lui Colleen. Mai am cateva sugestii de autoare si sunt convinsa ca multe dintre noi avem :)) poate ne vor asculta cei de la Epica, macar pe noi bloggerii, care ne putem exprima mai usor si mai vizibil, in spatiul virtual 😀

    Maria-Emanuela Coman
    link: https://www.facebook.com/mariaemanuela.coman/posts/1174346399258574

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.