Participăm la competiţia SuperBlog 2015

Bună dragi prieteni!

Iată că intrăm şi noi în competiţia SuperBlog 2015, ce se desfăşoară în perioada 01 -30 octombrie 2015. Este prima dată când participăm într-o astfel de competiţie şi sperăm să fie de bun-augur. Vor fi probe interesante, dar cel mai frumos este faptul că vom spune poveşti.
Vom crea poveşti cu o temă dată, ne vom pune imaginaţia şi creativitatea în practică şi sperăm să placă şi să iasă ceva frumos.

Interesant, nu? O poveste cu Făt -Frumos şi Ileana Cosânzeana, sau Scufiţa Roşie şi Lupul cel rău în variantă modernă, ce va îmbrăca frumos o anumită temă. Sau cine ştie ce ne debitează mintea şi mergem pe covorul fermecat al inspiraţiei.
În curând va apărea şi primul articol, prima poveste pe site, aşa că, urmăriţi-ne.
Toată această competiţie este susţinută de sponsori consacraţi, care vor oferi premii frumoase.

Mulţumim SuperBlog că ne-aţi oferit această oprtunitate!

Mili şi Iasmy!

Review overview
5
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

  1. Bun venit in SuperBlog!
    Va multumim pentru inscriere si va dorim succes! Primele probe deja va asteapta la start. Speram sa va regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!