Pasiune şi mândrie de Hannah Howell

Pasiune şi mândrie de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

Volumul al doilea al seriei „Clanul MacEnroy“.

Vineri-15.06.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

  Disperată să scape de un pețitor obsedat, Fiona Mac-Enroy fuge spre cea mai sălbatică zonă din Scoția și este capturată de o hoardă de bărbați bine înarmați.
Dar în loc să se lupte pentru a-și salva viața, Fiona este vrăjită de străinul plin de forță care o ia prizonieră și o duce spre castelul amenințător care îi este cămin.
În mod ciudat, aici la Scarglas, un loc înconjurat de mister și de reputația înspăimântătoare a clanului MacFingal, Fiona este cuprinsă de un sentiment ciudat și liniștitor de siguranță… și de o pasiune mistuitoare pentru acest bărbat neînduplecat.

  Vrăjit de frumusețea Fionei și totuși hotărât să lupte din răsputeri împotriva dorinței pe care ea i-o trezește, Ewan MacFingal pune la cale un plan pentru a o înapoia familiei. Întrucât a jurat să-și apere excentricul clan împotriva oricăror posibile atacuri, Ewan refuză să se lase pradă farmecului unei femei care se dovedește cu fiecare clipă tot ce inima lui își dorește.

  Acum, în vreme ce pasiunea și mândria duc o luptă aprigă în sufletul lui, un pericol sinistru și secrete periculoase îi vor obliga să aibă încredere în ceea ce încă nu a fost mărturisit – puterea de nezdruncinat a unei iubiri nemuritoare.

Sursa Cărţi Romantice

Hannah HowellBorn in New England, Hannah Howell’s maternal family has been in this country since 1630. Her father’s side of the family is half Nova Scotian and half English. It was on a trip to England to meet her relatives that Hannah met her husband-to-be. She bought him a drink in a pub and the rest is history. They have been married for more than 38 years and have two sons and several grandchildren. Her hobbies include caring for her five cats, gardening, crocheting, and playing the piano. 

Howells’ first book was published in 1988. After 10 years of writing western, English and Scottish historical romances, she has focused on developing the stories of the Scottish Murray clan and plans to write one every year.

She has also used the following pseudonyms: Anna Jennet, Sarah Dustin and Sandra Dustin-Goodreads

Volumul 1-Legământul dragostei, de Hannah Howell
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018
Recenzii-Prezentări Colecţia Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.