Portul dragostei de Sherryl Woods

Portul dragostei, de Sherryl Woods – Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Portul dragostei

Harbor Lights

Sherryl Woods

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Editura Lira/Litera

Chesapeake Shores Series: 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point, 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main, 3. Portul dragostei – Harbor Lights, 4. A Chesapeake Shores Christmas, 5. Driftwood Cottage, 6. Moonlight Cove, 7. Beach Lane, 8. An O’Brien Family Christmas, 9. The Summer Garden, 10. A Seaside Christmas, 11. The Christmas Bouquet, 12. Dogwood Hill, 13. Willow Brook Road, 14. Lilac Lane

   Portul dragostei Sherryl Woods romantic suspense.

Cartea Portul dragostei, de Sherryl Woods – apare vineri – 20.12.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Al treilea volum al seriei „Chesapeake Shores“, serialul omonim fiind difuzat pe Netflix.

  Rămas singur, cu un copil, fostul medic militar Kevin O’Brien se întoarce în orașul natal, alături de familie. Ar vrea să regăsească aici liniștea din copilărie și să își construiască altă viață, mai frumoasă… dar soarta îi scoate în cale o femeie care îl tulbură și pe care nu o poate ocoli.

  Luptându-se cu rolul său de recent tată, fostul medic militar Kevin O’Brien se mută acasă la Chesapeake Shores. Își dorește un refugiu pentru el și pentru fiul său, înconjurat de familia pe care știe că poate conta și pe un viitor care să nu fie similar cu trecutul său. Dar Kevin se confruntă brusc cu un risc pe care nu-l anticipase, sub forma librăriei Main Street şi a Shannei Carlyle.

   Shanna îl recunoaște imediat pe Kevin ca pe un suflet rănit – a avut prea multă experiență cu acest gen de bărbaţi. Totuși, este imposibil să rezişti acestui bărbat fermecător O’Brien și fiului său. Apoi, tocmai când barierele se ridică, apare cineva din trecutul Shannei. Confruntați cu o amenințare la viaţa liniştită pe care au câștigat-o, Kevin și Shanna se confruntă cu cea mai grea provocare – învățând să aibă încredere din nou.

El e văduv, cu un copil mic. Ca și el, ea are sufletul rănit. Când toate barierele dintre ei încep să cadă, apare pe neașteptate cineva din trecut. Acum cei doi trebuie să aibă încredere în viitor, în oameni și mai ales în dragoste.

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.