Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

   Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019 iubiri interzise.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Suflete captive de Karen Robards – 01.11.2019

   Claire Banning își îndeplinește visul suprem al unei debutante în înalta societate -– acela de a se căsători cu un aristocrat bogat și de familie bună. Însă, curând, își dă seama că realitatea este foarte diferită de ceea ce-și închipuise ea că va fi mariajul. Îndurerată și cumplit de singură, Claire nu are ce face decât să-și joace rolul pe care societatea i-l cere, fără să mai aibă speranțe pentru o viață fericită. Însă, în timpul unei călătorii spre domeniul soțului ei, este răpită și astfel existența ei ia o turnură cu totul neașteptată.

2. Totul pentru încredere de Mary Balogh – 08.11.2019

   După moartea soțului ei, Elizabeth Overfield revine la petrecerile din înalta societate londoneză pentru a-și găsi un alt soț convenabil. Iar la o petrecere de Crăciun o atrage în mod deosebit Colin Handrich, lordul Hodges. Atracția este reciprocă și amândoi sunt în căutare de parteneri. Toate bune și frumoase, dacă tânărul lord nu ar fi cu 9 ani mai tânăr decât Elizabeth.

3. Foc și gheață de Amanda Quick – 15.11.2019

   Jack Lancaster este unul dintre cei mai buni consultanți ai FBI, iar abilitatea lui aproape paranormală de a pătrunde în mintea criminalilor i-a adus o reputație solidă. Jack se ocupă întotdeauna de cele mai dificile dintre cele mai dificile cazuri, aproape imposibil de rezolvat de către polițiști. Iar cel mai greu dintre toate este un caz care îl vizează personal. Un mare mister și un criminal ingenios te va ține cu sufletul la gură.

4. Dinastia de J. R. Ward – 22.11.2019

   Primul volum din seria ‘Regilor Bourbon’ urmărește destinul lui Lizzie King, fiica grădinarului șef al familiei Bradford. Condiția ei socială nu i-ar fi permis niciodată să se apropie de vlăstarele Bradford și nici ea nu se aștepta să se îndrăgostească iremediabil de Tulane. Aproape că își distruge viața și intră într-o lume unde numai cei puternici și lipsiți de scrupule pot supraviețui.

The Bourbon Kings Series: 1.The Bourbon Kings, 2. The Angels’ Share, 3. Devil’s Cut

5. Lasă-mă să te iubesc de Suzanne Enoch – 29.11.2019

   Emily Portsman are un secret și trebuie să fie deosebit de atentă să nu i-l afle nimeni. Este destul de riscant ca o guvernantă de familie bună să lucreze la Clubul Tantalus, dar poate fi un loc bun să se ascundă de un bărbat din trecutul ei, care ar face totul să îi distrugă prezentul.

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.