Preferata regelui - Virginia Henley - Editura Miron

Preferata regelui, de Virginia Henley – Editura Miron – În curând

   Preferata regelui – Virginia Henley – Editura Miron – cărţi de dragoste

   Rosamond Marshal a rămas orfană la o vîrstă foarte fragedă și este lăsată în grija Eleanorei de Montfort, sora regelui Henry al III-iea și soţia renumitului lord al războiului, Simon de Montfort. Ajunsă acum pupilă a regelui și sub tutela versatei contese, Rosamond va dobîndi de la aceasta nu numai arta de a fi o castelană desăvîrșită, ci și arta de a-și exercita puterea ca femeie purtînd veșminte atrăgătoare, făcînd conversaţii inteligente și fermecîndu-i nemilos pe bărbaţi.

   Cînd Rosamond atinge vîrsta potrivită căsătoriei, frumoasa moștenitoare nu pare prea dornică să părăsească siguranţa castelului soţilor Montfort. Fiindcă fusese logodită de timpuriu cu puternicul cavaler Rodger de Leyburn, un chipeș burlac rîvnit de femei, acum a venit timpul ca mariajul lor să devină oficial. Diabolicul Rodger este suficient de experimentat, încît să-i anuleze Rosamondei toate stratagemele folosite pentru a-l face să rupă logodna. Mai mult de atît, prinţul Edward nu mai acceptă nici o scuză a Rosamondei, prin care ea tot amînă căsătoria.

  Încet și cu măiestrie Rodger o curtează pe Rosamond, convingînd-o că iubirea lui este mai presus de averile și proprietăţile ei.

Editura Miron

  Virginia Henley s-a născut la data de 5 decembrie 1935 în Bolton, Anglia, iar de-a lungul anilor a reuşit să încânte publicul cititor cu numeroase cărţi historical romance.

Apariţii cărţi

Recenzii cărţi Virginia Henley

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.