Ziua izbăvirii de Sandra Brown

Ziua izbăvirii, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Ziua izbăvirii

Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Editura Lira/Litera

  Ziua izbăvirii de Sandra Brown romance

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 11.12.2020

  Polițist în New Orleans, Burke Basile a ajuns într-un punct în care nu mai are nimic de pierdut: partenerul și cel mai bun prieten al său a murit, cariera în jurul căreia și-a construit viața i se prăbușește, căsnicia i s-a destrămat și singurul motiv pentru care nu își pune capăt zilelor este o ultimă misiune – răzbunarea pe vinovatul moral pentru moartea partenerului său.
  Planul său se concentrează asupra lui Pinkie Duvall, un avocat cunoscut pentru salvarea infractorilor de la condamnare și care conduce, în paralel, o rețea de trafic de droguri și de cluburi deocheate. Însă aparent invulnerabilul Pinkie Duvall are un punct slab – frumoasa și tânăra lui soție, Remy, pe care Burke o răpește pentru a-l atrage pe avocat într-o înfruntare față în față.
  Dușmanul său e unul redutabil, iar tentaculele puterii lui ajung chiar printre colegii lui Burke. Mai mult, planul este pus în pericol de atracția explozivă dintre el și Remy, care îi deturnează strategia și îi aduce speranța izbăvirii. Iubirea care se înfiripă între cei doi le dă șansa să se salveze, dar pentru a o scăpa definitiv de soțul ei dominator, Burke este nevoit să o lase pe Remy să se întoarcă la acesta.
  Momentul adevărului va fi balul mascat organizat de Pinkie Duvall, când toate secretele sunt dezvăluite, Burke trebuie să-și ispășească păcatul secret, iar iubirea și iertarea sunt puse la grea încercare.
  Veți citi întreaga poveste în romanul ZIUA IZBĂVIRII de Sandra Brown, disponibil de vineri, 11 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei.

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri #SandraBrown

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.