Secrete întunecate - Marina Anderson - Editura Trei - prezentare

In spatele mastii–Emma SayleRecomandare de carte

1. În spatele măştii–Emma Sayle

Emma e o fată obişnuită. A crescut într-o familie aşezată şi are o relaţie stabilă. Dar Emma ascunde o poveste indecentă. A pornit o afacere în care organizează petreceri. Însă nu orice fel de petreceri. Ci petreceri decadente şi hedoniste, ţinute în locaţii secrete. O lume a dorinţelor şi a lipsei de inhibiţii – toate pentru a le oferi plăcere femeilor.

Emma încearcă să se ţină departe de acest vârtej de pasiune şi fantezii nestăvilite. Însă lucrurile scapă brusc de sub control…

O poveste adevărată despre senzualitate, seducţie şi atracţie. Un club secret, celebru pentru petrecerile sale, mai sălbatice decât în Fifty Shades of Grey… Un loc în care, în spatele măştilor elegante, poţi da glas celor mai intime închipuiri ale tale…

În 2005, la 27 de ani, Emma Sayle a creat brandul Killing Kittens, specializat în petreceri pentru adulţi. Clubul a ajuns faimos, primind sute de cereri şi comenzi de pe ambele ţărmuri ale Atlanticului. Emma se ocupă în continuare de club. Trăieşte la Londra.

“Nu e o exagerare să spunem că, pentru unii oameni, Killing Kittens a schimbat felul în care gândesc şi trăiesc.” Time Aut

“Ne lipim strâns unul de altul, iar sărutarile noastre devin tot mai adânci și mai fierbinți. Închid ochii ca să mă concentrez la senzația degetelor lui împletite în părul meu, la atingerea buzelor lui, la căldura gurii lui Daneza-David Edershofflipite de a mea și la extraordinarul lui talent de a face dragoste cu mine.”

Cumpără cartea

2.Daneza-David Edershoff

Totul începe cu o întrebare, o simplă favoare cerută de o soţie, artista daneză Gerda Wagener, soţului ei, Einar Wegener, în timp ce ea îi face portretul în atelierul lor – scenă a unei transformări pe care niciunul din ei n-o poate anticipa. Îmbinând realitatea cu ficţiunea într-o viziune romantică originală, Daneza schiţează elocvent o intimitate unică ce defineşte viaţa fiecărui cuplu şi remarcabila poveste a transformării lui Einar în Lili Elbe, una dintre primele transsexuale, dar şi femeie sfâşiată între loialitatea faţă de mariaj şi propriile ambiţii şi dorinţe.

Rival de Penelope Douglas3. Rivali-Penelope Douglas

Madoc și Fallon. Doi adolescenți înstrăinați, jucându-se cu focul și forțând granițele dintre iubire și ură…
Ea s-a întors.
Acum doi ani, a plecat pe neașteptate la o școală cu internat. Și de-atunci n-a mai vorbit cu mine. Înainte, când locuiam în aceeași casă, obișnuia ca în timpul zilei să mă ignore, iar noaptea, ca să mă scoată din minți, îmi lăsa ușa dormitorului ei întredeschisă.
Eram un prost atunci, dar acum sunt hotărât să câștig acest joc cu propriile-i arme.
M-am întors.
Au trecut doi ani și cred că încă mă dorește, chiar dacă se comportă ca un nemernic.
Dar n-o să mă mai tem și nici n-o să mă las doborâtă. N-o să mai fiu intimidată de el. O să ripostez. Fiindcă, probabil, chiar asta vrea.
Rivali este a doua carte din seria Intimidare, a autoarei Penelope Douglas.

Cumpără cartea

clubul-clepsidrelor-vremea-sufragetelor4. Clubul clepsidrelor: Vremea sufragetelor –Lucy Ribchester

Londra, 1912. Jurnalista Frankie George primeşte sarcina de a realiza un interviu cu Ebony Diamond, trapezista-vedetă a circului din oraş. Între cele două femei se leagă rapid o prietenie, iar Frankie se trezeşte că o urmează pe artistă într-un misterios magazin de corsete din Mayfair. Atunci când Ebony Diamond dispare în mod bizar chiar în toiul uneia dintre reprezentaţii, Frankie îşi dă seama că este captivă într-o lume plină de minciuni, urmărită de colegii jurnalişti în căutare de subiecte-bombă, de londonezii care au un fetiş pentru corsete, dar şi de artiştii de la circ. Până la urmă, cum a dispărut Ebony, de cine se temea ea şi ce se întâmplă în misteriosul magazin de corsete?

Cumpără cartea

Omul umbra-Dashiell Hammett5. Omul umbră-Dashiell Hammett

New Yorkul din perioada prohibiției, cu viaţa sa de noapte agitată e locul potrivit penrtu o vacanţă în preajma sărbătorilor de iarnă. Cu acest gând, Nick Charles, un detectiv retras din activitate, se întoarce în metropolă împreună cu frumoasa lui soţie, Nora. Dar planurile lor de a petrece în tihna sunt date peste cap atunci când sunt atraşi fără voie în anchetarea unei crime. Victima e fosta secretara a unui vechi prieten, iar acesta e principalul suspect. Nick Charles nu are de ales: poliţia, rudele şi avocatul celui căutat conteza pe el pentru a-i da de urmă fantomaticului Clyde Wynant.

Cumpără cartea

6. Valuri de viaţă-Lina Moacă

Valuri-de-viataDacă la vârsta de nouă ani Irina Albu îşi pierde părinţii într-un stupid accident de maşină, nouă ani mai târziu se îndrăgosteşte. Dar nu oricum și nu de oricine. Căile imprevizibile ale tinerei fete sunt cu totul aparte. Cu cât își dorește mai mult să-și trăiască viața, cu atât viața se încăpățânează s-o trăiască pe ea, după reguli implacabile.
Va putea supravieţui o inimă într-un tărâm fără speranţă?

Cumpără cartea
 

Secrete intunecate-Marina Anderson7. Secrete întunecate-Marina Anderson

Harriet Radcliffe e plictisită de viaţa ei. La douăzeci şi trei de ani, slujba ei stabilă chiar i se pare foarte monotonă. Dacă vrea să adauge puţină savoare vieţii ei, acum e momentul să o facă.

Dar surpriza care o aşteaptă îi întrece până şi cele mai nebuneşti visuri. Răspunzând unei oferte de angajare ca asistentă a unei actriţe celebre, Harriet se trezeşte atrasă într-o lume intensă şi secretă a obsesiilor sexuale. În timp ce joacă un rol inocent într-o dramă foarte personală, descoperă despre propriile dorinţe mai multe decât ar fi crezut vreodată că e posibil…
„Rowena cunoscuse o mulțime de bărbați, dar niciunul ca Lewis. Avea tot ceea ce și-ar fi putut dori vreodată, total lipsit de inhibiții și de rușine, gata să meargă până la capătul pământului pentru a-i satisface toate nevoile și dorințele. Și totuși, nu era de-ajuns, își zise ea cu tristețe. În ciuda inteligenței, a frumuseții și a experienței sexuale, Lewis nu fusese capabil s-o ajute. De-asta ajunseseră aici și aveau nevoie de Harriet.”
Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără A Celebration of Hearts,Forbidden Desires, House of Decadence.

Un fel de basm-Graham JoyceCumpără cartea

8. Un fel de basm-Graham Joyce

La doar şaisprezece ani, Tara Martin dispare din pădurea Outwoods, lăsându-şi familia şi iubitul pradă celor mai negre gânduri despre ce i s-ar fi putut întâmpla.
După douăzeci de ani, în ziua de Crăciun, Tara apare ca prin minune la uşa familiei Martin, arătând la fel de tânăra ca la data dispariţiei.
Când îşi motivează îndelungată absenţă povestindu-le tuturor ca a locuit alături de nişte misterioase duhuri ale pădurii, fratele ei Peter o duce la un psihiatru.
Dar iţele poveştii se încurcă atunci când magia îşi face loc în cotidian, şi în curând nimeni nu mai e sigur de nimic.
Un fel de basm este un roman în care analiză psihologică subtilă, umorul şi inteligenţa se îmbină perfect într-o atmosfera fantastică, aflată sub semnul pendulării dintre real şi ireal, magic şi obişnuit.

 

6 COMMENTS

  1. Multumim de recomandari. Ma tenteaza foarte mult descrierea cartii „In spatele mastii”. Si, bineinteles, „Rivali”.

  2. Au! Iasmy , recomandarile tale imi vor termina bugetul stabilit pt 2016 iar noi suntem inca in 2015. Asadar vreau: Valuri de viata, Rivali, In spatele mastii, Un fel de basm si Secrete intunecate. locco_smiley_14

  3. super.in spatele mastii si Rivali sunt pe drum la mine,secrete intunecate le trec pe lista de anul viitor 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.