Dragostea unui pirat de Minerva Specer - Colecția Iubiri de poveste

Dragostea unui pirat, de Minerva Specer – Colecția Iubiri de poveste

Dragostea unui pirat

Autor: Minerva Specer

Seria Rebelii societății

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021

Editura Alma/Litera

Dragostea unui pirat de Minerva Specer love books.

Din 22.11.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

EL AR PUTEA SĂ FIE PIEIREA EI
  Hugh Redvers ar trebui să fie mort. Așa că apariția neașteptată a uriașului ars de soare, cu ochiul acoperit de un plasture negru, în cea mai pură tradiție piraterească, are darul de a o tulbura la culme pe Lady Daphne Davenport. Iar atracția instantanee pe care ea o simte față de faimosul corsar nu e numai scandaloasă – Daphne fiind o proaspătă văduvă –, ci ar putea să însemne un dezastru în toată puterea cuvântului. Pentru că el este, de asemenea, cel pe care Daphne l-a lăsat, în secret, fără titlu, domenii și bani.
EA AR PUTEA SĂ FIE SALVAREA LUI
  Frumusețea distantă și intangibilă a lui Daphne Davenport, dublată de un trup care merită cu prisosință să fie… atins, sunt calități cărora cu greu le poate rezista un bărbat. Dar răceala, chiar severitatea cu care ea îl privește pe Hugh, sugerează că această femeie ar putea să fie chiar cea care să-l facă să le uite pe toate celelalte. Care să fie unica provocare pe care o are el de înfruntat? Doar atât: să îl descopere pe dușmanul care amenință viața ei… și să afle secretele pe care le ascund ochii ei reci și albaștri.
  Veți citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTEA UNUI PIRAT de Minerva Specer. Al doilea volum al seriei „Rebelii societății“.

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.