Să nu plângi! - Mary Kubica

Să nu plângi! – Mary Kubica – prezentare

Colecția Passport

Editura Herge Benet

Anul apariției: 2019

Traducere din limba engleză de Laura Nureldin

  Autoarea bestseller-ului New York Times “Fata cea bună”, Mary Kubica se întoarce acum cu o poveste electrizantă despre obsesie și înșelătorie, o poveste care îți dă dependență.

   În centrul orașului Chicago, o tânără pe nume Esther Vaughan dispare fără urmă din apartamentul ei. Printre lucrurile sale este găsită și o scrisoare, dedicată misterios „Dragostei mele“, lăsând-o pe prietena și colega ei de apartament, Quinn Collins, să se întrebe dacă Esther era într-adevăr persoana pe care credea că o știa. Între timp, într-un mic orășel de coastă din Michigan, aflat la o oră distanță de Chicago, o necunoscută apare în cafeneaua unde Alex Gallo, un adolescent de 18 ani, se ocupă de curățenie. Este atras imediat de frumusețea și șarmul fetei, dar ceea ce pornește ca un flirt inocent se transformă brusc în ceva mult mai întunecat și sinistru.

  În vreme ce Quinn caută răspunsuri despre Esther, iar Alex e tot mai subjugat de vraja femeii necunoscute, maestra suspansului Mary Kubica își conduce cititorii într-o aventură incredibilă, care va culmina cu un deznodământ șocant ce ne arată că, oricât de departe și de repede am fugi de el, trecutul tot ne va ajunge din urmă.

“O carte de suspans perfectă, de neratat.” (Buzzfeed)

“Mary Kubica are un talent fenomenal în a crea thrillere psihologice captivante.” (InStyle)

“Întorsăturile de situație îi vor ține pe cititori în priză până la ultima pagină.” (Booklist)

“Un roman plin de suspans, antrenând psihologia ambilor naratori și cu un final de-a dreptul exploziv.” (The Huffington Post)

Mary Kubica

Mary Kubica este autoarea a cinci romane, devenite în foarte scurt timp de la apariție bestsellere internaționale, cu peste un milion de exemplare vândute. Este licențiată în istorie și literatură americană la Miami University din Oxford, Ohio. Trăiește în apropiere de Chicago, împreună cu soțul ei și cei doi copii. O găsiți pe Twitter: @MaryKubica.

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii Să nu plângi! – Mary Kubica în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.