SĂ REÎNCEPEM SĂ VISĂM. Calea către un viitor mai bun Papa Francisc

SĂ REÎNCEPEM SĂ VISĂM. Calea către un viitor mai bun – Papa Francisc – Editura Rao

Papa Francisc

JORGE MARIO BERGOGLIO

Categorie: NONFICȚIUNE ADULȚI
Domeniu: RELIGIE
Număr de pagini: 192

  În plină criză COVID, păstorul a peste un miliard de catolici a văzut cruzimea și inechitatea societății noastre mai prezente decât oricând. El a văzut, de asemenea, în rezistența, generozitatea și creativitatea multor oameni, mijloacele de a ne salva societatea, economia și planeta.
Papa Francisc ne îndeamnă să nu lăsăm suferința să fie în zadar, să explorăm ce ne poate învăța această criză despre cum să rezolvăm tulburările de orice fel din viețile noastre și ale lumii în general. Cu o sinceritate fără precedent, el dezvăluie cum trei crize din propria sa viață l-au schimbat dramatic în bine. Prin natura sa, criza ne oferă o alegere: comitem o greșeală gravă dacă încercăm să ne întoarcem la starea de dinainte de criză.
Dar, dacă avem curajul să ne schimbăm, putem ieși din criză mai bine decât înainte.

Despre Autori:
  JORGE MARIO BERGOGLIO (PAPA FRANCISC) s-a născut în Buenos Aires, Argentina, pe 17 decembrie 1936, fiul unor emigranți italieni. A fost hirotonit preot în Societatea lui Iisus (Iezuiții) în 1969, numit Provincial în 1973 și rector la Colegio Máximo în Buenos Aires în 1980. A fost consacrat episcop în 1992, a devenit Arhiepiscop de Buenos Aires în 1998 și a fost numit cardinal în 2001. În martie 2013, a fost ales Episcop de Roma, al 266-lea papă al Bisericii Catolice.

  DR. AUSTEN IVEREIGH, scriitor și jurnalist britanic, este autorul a două biografii ale Papei Francisc: The Great Reformer (Marele reformator), 2014, și Wounded Shepherd (Păstorul rănit), 2019. Este membru al Departamentului de Istorie a Bisericii Contemporane la Campion Hall, Universitatea Oxford.

Editura RAO

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: , cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.