„Secretul soțului” de Liane Moriarty – Editura Trei

„Secretul soțului” de Liane Moriarty – Editura Trei

La Editura Trei apare cartea „Secretul soțului” de Liane Moriarty, traducere de Luminiţa Gavrilă.
Scurtă descriere:
„Adevărul poate schimba totul.
Un roman tulburător despre secretele pe care alegem să nu le împărtăşim cu partenerul nostru de viaţă….
Imaginează-ţi că soţul tău ţi-a scris o scrisoare pe care nu trebuie să o deschizi decât după moartea lui. Mai mult, imaginează-ţi că acea scrisoare conţine secretul lui cel mai întunecat şi mai bine ascuns – ceva atât de teribil încât poate să distrugă nu numai viaţa pe care aţi construit-o împreună, ci şi vieţile altora. Imaginează-ţi apoi, că dai peste acea scrisoare în timp ce soţul tău este încă în viaţă…
Cecilia Fitzpatrick a reuşit pe toate planurile – este o femeie de afaceri plină de succes, un stâlp al micii comunităţi în care trăieşte şi o soţie şi mamă devotată. Viaţa ei este la fel de bine organizată şi fără cusur ca şi căminul său. Însă scrisoarea pe care o descoperă e pe cale să schimbe totul, şi nu numai pentru ea: repercusiunile secretului devastator al soţului său îi vor zgudui lumea din temelii.”
„Una dintre cele mai bune cărţi ale anului.” Entertainment Weekly
„Captivant, incisiv, provocator şi amuzant.” Marie Claire
Liane Moriarty (n. 1966) este o autoare australiancă, ale cărei romane (Three Wishes, What Alice Forgot, The Hypnotist’s Love Story ş. a.) au cunoscut un mare succes internaţional. Sub numele L.M. Moriarty, a scris, de asemenea, mai multe cărţi pentru copii. Locuieşte la Sydney împreună cu soţul şi copiii săi.
Compania de televiziune CBS a achiziţionat drepturile de ecranizare a romanului SECRETUL SOŢULUI.
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

12 COMMENTS

  1. Aici descrierea cartii, este foarte interesanta. Doamne, la cate noutati apar, si care toate ne atrag, nu stiu cum vom face fata, mai ales finaciar. Era o vreme cand ne plangeam ca nu prea mai apar carti bune. Iata ca dorinta ne este implinita!

  2. Da mai Iasmy,dar presimt eu ca aceasta carte ma va enerva.Mai bine stau cumintica si astept parerea ta. 😉

  3. Este o carte excelenta, surprinzătoare de la început pina la sfîrșit. O carte care amintește despre filmul Run Lola, Run si care aduce in prim plan faptul incontestabil ca frumusetea dar si drama vieții stau in imprevizibilitatea ei. Caracterele sint deosebit de bine conturate. Este fără îndoiala o carte care merita citită.

    • Multumim Chippy pt.descrierea ta.Vad ca ai citito,imi spui te rog este drama sau nu.De fapt finalul ma intereseaza,asa sunt eu,imi place sa aiba finalul frumos.

      • Una din cele mai frumoase părți ale cartii este finalul . Ce ar fi fost daca.. Cel mai potrivit nume ar fi ” Realități alternative” ( din pacate denumirea nu îmi aparține). Unele din aceste Realități ar fi fost adevarata tragedie.. Este o carte realista, ca si viața. Este viața o drama ? Nu. Desi nu totul se termina cu bine… Dar fiecare sfîrșit este un alt început. Drama este doar moartea. Nu, cartea nu este o drama Shakespeariana.. Are amestecul de bine, rău, neasteptat si previzibil al vieții…

        • Chippy imi place genul acesta de carte cu „ce-ar fi daca”, dar cel mai mult pentru ca subiectul in sine este realist. Am sa tin cont de sugestiile tale si sper sa citesc cat de curand aceasta carte. Majoritatea aparitiilor de la Editura Trei sunt cu impact. Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa ne dai anumite detalii.

    • Chippy, multumim, pt. detalii1 Nu stiam prea multe doar presupuneri, dar acum dupa ce ne-ai spus chiar ca trebuie sa o citesc cat mai curand.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.