Amor la Paris - Juliette Sobanet

Amor la Paris,  de Juliette Sobanet – Editura Leda

   În luna februarie a apărut la Editura Leda cartea Amor la Paris de Juliette Sobanet.

Scurtă descriere:

“Charlotte Summers, o profesoară de franceză tânără şi plinş de viaţă, mai are două zile până să se mute la Paris cu iubirea vieţii sale. Ea descoperă însă pe un dating site că logodnicul ei s-a văzut pe ascuns cu o roşcată voluptuoasă. Aşa că se desparte de el şi decide sş plece singură la Paris.

Ca să nu păţeasca şi alte femei ca ea, Charlotte creează un blog anonim în care le sfătuieste cum sa acţioneze în amor ca… un bărbat – mai precis, cum să sară din pat în pat fără a se indrăgosti vreodată. Dar cu atâţia parizieni sexy, Charlotte nu mai este deloc sigură că nu va cădea săgetată de Cupidon de-adevăratelea.”

Detalii suplimentare găsiţi aici.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

6 COMMENTS

  1. Am citit cartea si chiar m-a surprins in mod pozitiv.Nu ma asteptam la prea multe,am inceput sa o citesc ca si ceva lejer,la “oha” ca sa zic asa,dar a atins fel si fel de subiecte des intalnite in viata femeilor.Chiar daca toti francezii din carte sunt sexy si intalnim multe clisee,totusi reuseste sa transmita un mesaj iar cliseele sunt cumva fermecatoare in acest context.Una peste alta,o lectura placuta.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.