ÎNVAȚĂ SĂ VISEZI de Susan Elizabeth Phillips-Carti Romantice

Învaţă să visezi de Susan Elizabeth Phillips-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Disponibil de vineri, 12.01.2018-la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

Seria Chicago Stars / Bonner Brothers

1. It Had to Be You (1994)-Trebuia să fii tu (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
2. Heaven Texas (1995)-Un loc pentru inima ta (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
3. Nobody’s Baby But Mine (1997)-Un partener ideal (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
4. Dream a Little Dream (1998)-Învaţă să visezi (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
5. This Heart of Mine (2001)-Ce îşi doreşte inima (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
6. Match Me If You Can (2005)-Găseşte-mi perechea (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
7. Natural Born Charmer (2007)-Un cuceritor înnăscut  (Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice)
8. First Star I See Tonight (2016)

   Fără un ban în buzunar, fără slujbă, cu mașina stricată și un copil de cinci ani de care trebuie să aibă grijă, poate că oricui viața i s-ar fi părut imposibil de grea. Și totuși… Rachel Stone, o văduvă hotărâtă cu un caracter puternic, a învățat că trebuie să lupte, în ciuda trecutului său scandalos și a orașului în care a avut curajul să se întoarcă, deși este conștientă că toată lumea o urăște.
   Rămas cu inima frântă după ce soția și fiul său au fost uciși într-un accident stupid, și fără meseria de medic veterinar pe care nu mai are nici un imbold să o practice, cu o afacere pe care o detestă și o familie care îl tratează ca pe un infirm, Gabe Bonner doarme cu pistolul pe noptieră, așteptând momentul în care va putea face gestul final.
Nu vrea decât să fie lăsat în pace de toată lumea și cu atât mai mult de femeia frumoasă și neînfricată, cu limbă ascuțită și atitudine, care apare de nicăieri să-i invadeze proprietatea și viața.
Între bărbatul care a uitat ce înseamnă tandrețea și femeia care nu mai are nimic de pierdut nu poate exista decât o relație cu scântei. Însă cei doi vor porni împreună într-o călătorie de vindecare și regăsire către un loc unde, prin puterea magică a iubirii, vor afla că unele visuri chiar se împlinesc.

În ceaţa pe care o crease în jur dorinţa fantastică, îşi dădu seama că nu se sărutaseră. Ar fi vrut să vadă cum ar fi să se lase prinsă într-un sărut din acela obscen şi sălbatic cu el. Se lăsă în spate suficient încât să se poată uita fix la gura lui încăpăţânată şi pe urmă îşi îndreptă capul spre el şi închise ochii.”

Iubito. Îi spusese de două ori aşa astăzi. Chiar era ea iubita lui?
Se lipi de umărul lui şi recunoscu adevărul. Se îndrăgostise de el. Ar fi vrut să nege asta, dar nu avea rost. Ceea ce simţea era atât de diferit de dragostea ei pentru Dwayne… Aceea fusese o combinaţie nesănătoasă de admiraţie faţă de un erou şi iubirea unei fetiţe pentru o figură paternă. Aceasta era o iubire matură, una acceptată conştient.” 

Buzele lui îi mângâiară părul, şi vocea îi deveni înecată de emoţie. 
– Cherry a fost dragostea mea de puşti, Rach. Tu eşti dragostea mea de bărbat. Şi chiar te iubesc din toată inima. Te rog, nu mă părăsi! 
Ea nu-i putu răspunde fiindcă gura lui o cuprinsese pe a ei, şi se pierdu într-un sărut atât de intens, că avu senzaţia că orice altceva din jurul ei se făcuse fărâme dizolvate în neant.” 

    Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNVAȚĂ SĂ VISEZI de Susan Elizabeth Phillips, volumul al patrulea al seriei Chicago Stars.

   Sursa Cărţi Romantice

9 COMMENTS

    • Corect! Citesc cartea si pot sa spun ca m-a impresionat inceputul. O sa vi se para aiurea, dar eu am dat apa la soricei 🙂 Nu stiu de ce, dar povestea femeii asteia m-a rascolit. Iar faza aia cu punga de mancare, ea fiind piele si os, infometata, dusa copilului mi-a pus capac. Munca ei pana la insangerarea mainilor si picioarelor, sperand la o slujba si comportamentul acelui politist nemernic, care ii ridica masina, casa lor cum ar veni, m-a
      marcat. Si multe alte astfel de incidente. Abia astept sa o citesc integral sa vad cum se prezinta. Sper sa nu stau toata cartea cu un nod in gat si lacrimi in coltul ochilor.

  1. De fiecare data cand apare o alta carte a autoarei sunt prima la chioscul de ziare. Are teme diferite si presimt ca si acum va fi de bine.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.