Prima stea a nopţii

Prima stea a nopţii – Susan Elizabeth Phillips – Colecţia Cărţi Romantice

Prima stea a nopţii

First Star I See Tonight

Susan Elizabeth Phillips

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

Seria Chicago Stars: 1. It Had to Be You (1994)-Trebuia să fii tu, 2. Heaven Texas (1995)-Un loc pentru inima ta 3. Nobody’s Baby But Mine (1997)-Un partener ideal 4. Dream a Little Dream (1998)-Învaţă să visezi 5. This Heart of Mine (2001)-Ce îşi doreşte inima 6. Match Me If You Can (2005)-Găseşte-mi perechea 7. Natural Born Charmer (2007)- Un cuceritor înnăscut  8. First Star I See Tonight (2016) – Prima stea a nopţii

   Prima stea a nopţii – Susan Elizabeth Phillips – Seria Chicago Stars

Cartea Prima stea a nopţii – Susan Elizabeth Phillips apare vineri – 07.12. 2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Volumul cu nr. 8 din seria „Chicago Stars”.

   Piper Dove este o femeie cu un vis îndeplinit – să devină cel mai bun detectiv din orașul Chicago. Primul loc de muncă? Fostul fundaş de la  Chicago Stars, Cooper Graham. Graham a văzut-o, și nu e fericit. În schimb, a angajat-o să-i supravegheze pe angajații noului său club exclusivist de noapte. O Problemă? De aceea un detectiv bun trebuie să se gândească cum să acţioneze în astfel de situaţii, mai ales într-o astfel de situaţie şi în special faţă de Graham.

   Dar, viața lui Cooper ar putea fi în pericol și Piper e determinată să-l protejeze, indiferent dacă vrea sau nu. (Îndrăgostită: Nu!)  Ea, care a întâmpinat atâtea: a avut de-a face cu o bătaie între prinţese venite din din Orientul Mijlociu, o servitoare pakistaneză doritoare de libertate, un adolescent care vrea doar să se încadreze şi o vecină în vârstă, cerându-i lui Piper să-l găsească pe soţul mort…poate să facă faţă… pentru că…există Cooper Graham însuși, un legendar erou sportiv care întotdeauna primește ceea ce dorește – chiar dacă ceea ce dorește este un detectiv care încearcă să dovedească că este la fel de dură ca și el.

  De pe străzile pline de viață ale orașului Chicago până la apele strălucitoare ale golfului Biscayne, doi oameni care nu acceptă să piardă se vor testa singuri unul pe altul pentru a descoperi ce contează cel mai mult.

Un sportiv legendar și o femeie care se vrea detectiv își vor pune limitele la încercare pentru a descoperi ce contează cel mai mult pentru ei doi.

   Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

   Seria Chicago Stars – o nebunie literară împărțită în mai multe volume, cu priză la public, atât în țară, cât și peste hotare. Chiar dacă personajele sunt menționate în mai multe cărți din serie, ele se pot citi individual, după cum mărturisește chiar autoarea pe site-ul oficial. Lăsați-vă cuceriți de atenția cu care tratează subiectele, dar și modul subtil cu care își modelează personajele pas cu pas. Atenție!!! Avem un singur avertisment pentru voi: Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips creează dependență!

Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

Colecția Cărți Romantice – listă cărți – ordonate alfabetic – 2013 – 2018,  în funcție de autori și serii.

Verifică disponibilitatea Colecţiei Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

6 COMMENTS

  1. I-am citit aproape toate cartile autoarei si de fiecare data aduce ceva nou. A stiut ce sa adauge pentru ca seria Chicago Stars sa fie din ce in ce mai buna. Norocul celor care n-au apucat sa citeasca volumele in ordine ar fi independenta lor. Daca exista un precedent, S.E.Phillips il adauga printre randuri pentru a nu existe lipsuri in context.
    Vineri, cartea va fi a mea.

  2. S-a ajuns la volumul 8 al seriei? Dar stiu ca am mult de recuperat…
    Doar o singura carte de Phillips am citit (Trandafirul salbatic), si atat de mult m-au stresat protagonistii, incat am amanat lecturarea altor carti de-ale autoarei. Dar stiu ca seria asta merita toata atentia, asa ca o sa le citesc.

  3. Așa frumoase-s toate poveștile acestea, încât mi-aș lua un concediu ca să le pot citi pe toate! Mulțumim pentru recomandare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.