Seria Penwood – Velasco – Arlette Geneve – indecizii și pasiuni

   Seria Penwood – Velasco – situații complicate, povești de dragoste și atracții nebune ce țin cititorul în gardă. Temperamentele personajelor, îndoielile, pasiunile și minciunile le complică viața, însă vor fi ca sarea și piperul, împreună vor da savoare. Cu greu puteți rămâne indiferenți atunci când se urăsc sau se iubesc, simțiți cum vibrează emoțiile și așteptați finalul. Cei care nu cunosc cărțile autoarei Arlette Geneve își vor da seama că sunt un rău necesar și merită citite.

Arlette Geneve a cucerit inimile cititorilor spanioli și nu numai. Romanele ei se află pe primele locuri în topurile de vânzări, iar în 2011 a câștigat concursul Terciopelo pentru romane istorice romantice.

1. Las espinas del amor (2007) –Spinii dragostei

Spinii dragostei - Seria Penwood - Velasco - Arlette Geneve - indecizii și pasiuni

Un bărbat prins între pasiune și orgoliu și o fată care-și va schimba destinul din dragoste – acestea sunt personajele primului roman din Saga de familie Penword-Velasco semnată de autoarea spaniola Arlette Geneve.

În 1826, pentru succesiunea la tronul Spaniei se confruntă susținătorii regelui Fernand al VIII-lea cu cei ai fratelui său Carlos. Rodrigo de Velasco y Duero, Conte de Ayllon, este acuzat de trădare, deși nu i-a jurat niciodată credință lui Carlos. Știind că va fi curând arestat, își trimite mama și unica nepoată, Aurora, în Anglia, pentru a fi departe de mania regelui, până când va reuși să-și demonstreze nevinovăția. Ajungând în Anglia, Aurora descoperă că tatăl ei nu este mort, așa cum credea ea, ci este un aristocrat englez. După o sosire plină de dificultăți și surprize, descoperă cu stupoare că, din cauza poziției tatălui său, ea fusese promisă în căsătorie, încă de la naștere, unui necunoscut, un lord arogant pe care l-a urât din primul moment.

Conflictele permanente dintre nobilul englez și neînfricata, înflăcărata tânără spaniolă îi împing într-o relație pasională din care niciunul dintre ei nu poate scăpa. Aurora descoperă valori și calități care-i transformă prejudecățile în iubire adevărată.

 

2. Embrujo seductor (2009) – Farmec și seducție

Farmec şi seducţie | Arlette Geneve | Colecția Cărţi pentru suflet

Spaniola Isabel este dispusă să facă orice pentru familia ei. Într-un moment în care pierde totul, nu mai are nimic de făcut decât să meargă în Anglia să-și caute tatăl, deși îi promisese mamei ei că nu va face asta. Despre acesta nu știe decât că trăiește în exil, în Anglia, la Redtower.

Odată ajunsă acolo, îl întâlnește pe Jamie Alexander Penword, un nobil englez de care se îndrăgostește. Dar are cu ea un copil și este fiica nelegitimă și nu știe cum să împace iubirea cu dorința de a-și proteja familia. Lucrurile se complică atunci când apare în peisaj și tatăl copilului, care vrea să-l ia cu el.

Ce secrete ascunde tatăl Isabelei? Dar ea? Ce se întâmplă cu copilul? Citește „Farmec și seducție” și vei afla.

3. La rediction del Highlander – Cucerirea scoțianului

Cucerirea scoțianului - Seria Penwood - Velasco - Arlette Geneve - indecizii și pasiuni

 

Lady Marina, o nobilă extrem de hotărâtă, este pusă în fața celei mai dificile decizii: trebuie să aleagă între iubirea vieții ei și devotamentul față de familie și prieteni. Cel mai bun prieten al ei este pe cale de a fi spânzurat, iar Marina, disperată, apelează la singura persoană care ar putea s-o ajute – Brandon McGregor, un scoțian extrem de arogant și posesiv, dar pe care eroina noastră îl iubește cu pasiune.

Brandon o disprețuiește și o consideră o scorpie manipulatoare și fără suflet, o trădătoare care nu merită niciun pic de încredere. Marina este la cumpăna vieții. Dacă-și salvează prietenul, își pierde șansa la iubire…

Descoperiți și alte serii de cărți

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.