Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray – măști și secrete

Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray – măști și secrete

Seria Prinţese deghizate - Juliana Gray

Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray

    Seria Prinţese deghizate – trei fete îndrăznețe și de neoprit. În momentul când devin ținta unui complot letal împotriva familiei lor, ele caută soluții pentru a ieși din impas…. Avantajul acestora este că unchiul lor pune la cale un scenariu plin de perspective cu scopul de a le ascunde identitatea.

   Juliana Gray și-a făcut debutul în historical romance în 2012, cu trilogia Affairs by Moonlight. Succesul înregistrat încă de la început a determinat-o să-și urmeze această pasiune, iar următoarea trilogie, „Prințese deghizate”, a confirmat că a publicul și publicațiile de specialitate o consideră un nume de luat în seamă în literatura de gen.

1. How To Tame Your Duke – Cum să-ţi îmblânzeşti ducele – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Cum sa-ti imblanzesti ducele - Juliana Gray - Colectia Iubiri de poveste

 

     Erudita și retrasa prințesă Emilie s-a ținut întotdeauna departe de aventură, dar acum se vede nevoită să urmeze planul atent ticluit al unchiului ei și să se deghizeze în bărbat, devenind tutorele fiului ducelui de Ashland, un bărbat impunător și intimidant, fost soldat cu chipul și trupul sluțite în război și cu inima împietrită după ce frumoasa lui soție l-a părăsit.

  Emilie se trezește prinsă într-o legătură secretă cu ducele și nu poate rezista tentației de a descoperi ce se găsește dincolo de masca acestui bărbat fascinant și fermecător și de-a afla ce înseamnă aventura cu adevărat… Ducelui nici nu-i trece prin cap că tutorele fiului său și misterioasa lui iubită sunt una și aceeași persoană.

  Dar când adevărata identitate a lui Emilie este dată în vileag, Ashand se vede nevoit să-și înfrunte propriii demoni pentru a-și putea proteja aleasa inimii… și inima însăși.

2. How to Master Your Marquis – Cum să-ţi stăpâneşti marchizul – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

How to Master Your Marquis - Cum să-ţi stăpâneşti marchizul - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma

      Dintre toate surorile, prințesa Stefanie este cea mai puțin dispusă să respecte legea și ordinea – de aceea este îngrozită când trebuie să se deghizeze într-un funcționar teribil de neinteresant, în slujba celui mai onorabil avocat din Anglia. Dar se dovedește că această misiune are și avantaje incontestabile – Stefanie poate să-și petreacă timpul fără o însoțitoare în compania nepotului extrem de chipeș al angajatorului ei, James Lambert, marchizul de Hatherfield.

   Hatherfield își dă seama foarte repede că funcționarul spiritual angajat de unchiul lui este în realitate o tânără încântătoare ascunsă sub o ținută inacceptabil de îndrăzneață pentru o femeie. Dar marchizul cu maniere aparent impecabile nu are de gând să îi dea la iveală adevărata identitate. La urma urmelor, și el ascunde un secret extrem de periculos. Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray

   Însă atunci când una dintre numeroasele escapade împreună cu nestăpânita prințesă aduce la lumină trecutul tulburător al marchizului, numai inteligența ascuțită a lui Stefanie îl poate apăra pe marchiz de un dezastru, și numai curajul acestuia o poate salva de agenții trimiși să o găsească. Iar dragostea este până la urmă cel mai fericit final al aventurilor.

3. How To School Your Scoundrel – Cum să educi un rebel – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

How To School Your Scoundrel - Cum să educi un rebel - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma

   Prințesa Luisa și-a dedicat întreaga viață datoriei, pregătindu-se cu fiecare an care trecea să devină succesoarea la tron a tatălui ei, prințul Rudolf, și următoarea conducătoare a ținutului german Holstein-Schweinwald-Huhnhof. Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray

   Nimeni nu a învățat-o însă cum să trăiască incognito, deghizată în secretarul personal al unui renumit crai englez. Contele este însă omul potrivit care să o ajute să își revendice tronul, însă Luisa se trezește atrasă de angajatorul ei în moduri greu de închipuit.

   Leopold, contele de Somerton, și-a petrecut șase ani prins într-o căsnicie cu o femeie care, în toată această perioadă, nu a renunțat la dragostea ei pentru un alt bărbat, așa că nu are de gând să facă din nou greșeala de a se lăsa pradă emoțiilor. Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray

    Numai că, în vreme ce-și pune la cale planul de răzbunare, soarta îi oferă șansa la ispășire și îi scoate în cale o prințesă frumoasă și îndrăzneață, care îl atrage într-un joc riscant cu secrete, seducție și trădare. Și, deși viclenia lui este în măsură să-i salveze ei viața, nimic nu-i poate apăra inima în fața pasiunii și a dragostei.

A Princess In Hiding Series

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Prinţese deghizate – Juliana Gray

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.