Primul volum al seriei Familia Harveston

APROAPE O LADY-Nearly a Lady-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

Aproape o lady de Alissa Johnson – Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

  Seria HARVESTON 1.APROAPE O LADY-Nearly a Lady,  2.O ÎNTÂLNIRE NEAȘTEPTATĂ-An Unexpected Gentleman, 3. VICII ȘI VIRTUTE-Practically Wicked

    Aproape o lady de Alissa Johnson, apare sâmbată 20.08.2016, în colecţia ,,Iubiri de poveste”. Poate fi achiziţionata de la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

   Winnefred Blythe, o tânără pe care nimeni nu a dorit-o, ajunge în responsabilitatea lordului Haverston, a cărui soție o trimite cu o guvernantă la o moșie din Scoția, unde va rămâne uitată timp de doisprezece ani.
Viața ei va suferi o schimbare neașteptată când, după moartea lordului, fiul său, marchizul de Engsly, descoperă că acesta avea o pupilă de îngrijirea căreia era răspunzător. Marchizul îl roagă pe fratele lui, Lord Gideon Haverston, să descurce ițele acestei povești.

    La conacul dărăpănat din Scoția, Gideon găsește două tinere care își duc cu greu viața de azi pe mâine, nevoite să muncească pentru a completa cele cinci lire primite anual ca alocație. Șocat, Gideon află că, în realitate, mama lui vitregă furase banii care i s-ar fi cuvenit de drept lui Winnefred.

    Dorind să îndrepte greșelile familiei sale, îi promite încântătoarei femei returnarea banilor furați de-a lungul anilor și îi asigură participarea la balul londonez pentru a-și găsi un soț, așteptându-se să fie văzut ca un erou.

   Însă nu își închipuie că se va îndrăgosti de fermecătoarea Winnefred și că sarcina de a o îmblânzi pe neîncrezătoarea tânără va deveni și mai provocatoare.

   Alissa Johnson și-a făcut debutul ca scriitoare în 2008, iar nominalizarea la premiile RITA a venit ca o confirmare a calității bestsellerurilor ei vândute până în prezent în zece țări.

   Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

Colecţia Iubiri de poveste/Editura Alma/Litera

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Iubiri de poveste (Editura Alma/Litera) ale autoarei Alissa Johnson inclusiv în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

11 COMMENTS

  1. Imi place tare mult! Nu am citit nimic din partea acestei scriitoare, insa voi incerca, fara dar si poate. Ce am de pierdut? Mai ales ca in aceasta carte sunt mentionate cuvintele ,,marchiz” , lord” .. Like it!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.