Cum sa-ti imblanzesti ducele - Juliana Gray - Colectia Iubiri de poveste

Cum să-ţi îmblânzeşti ducele, de Juliana Gray – Colecţia Iubiri de poveste

Cum sa-ti imblanzesti ducele – Juliana Gray

Seria Prinţese deghizate / A Princess In Hiding

1 How To Tame Your Duke – Cum să-ţi îmblânzeşti ducele
2 How to Master Your Marquis – Cum să-ţi stăpâneşti marchizul
3 How To School Your Scoundrel – Cum să educi un rebel

 La data de 01.04.2017 apare cartea Cum să-ţi îmblânzeşti ducele, de Juliana Gray în Colecţia Iubiri de poveste. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea

   Trei prințese îndrăznețe se trezesc ținta unui complot letal împotriva familiei lor… Noroc că unchiul lor vine la timp cu un plan ingenios pentru a le proteja.
Erudita și retrasa prințesă Emilie s-a ținut departe de aventură, dar acum se vede nevoită să urmeze planul unchiului ei și să se deghizeze în bărbat, devenind tutorele fiului ducelui de Ashland, un bărbat impunător și intimidant, fost soldat cu chipul și trupul sluțite în război și cu inima împietrită după ce frumoasa lui soție l-a părăsit.
Emilie se trezește prinsă într-o legătură secretă cu ducele și nu poate rezista tentației de a descoperi ce se găsește dincolo de masca acestui bărbat fascinant și fermecător și de a afla ce înseamnă aventura cu adevărat…
Ducelui nici nu-i trece prin cap că tutorele fiului său și misterioasa lui iubită sunt una și aceeași persoană. Dar când adevărata identitate a lui Emilie este dată în vileag, Ashland se vede nevoit să-și înfrunte propriii demoni pentru a-și putea proteja aleasa inimii… și inima însăși.

Sursa: Cărţi Romantice

 

Cum sa-ti imblanzesti ducele – Juliana Gray

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.