Bun venit, iubire! de Jill Shalvis - Colecția Cărți Romantice mai 2021

Bun venit, iubire! de Jill Shalvis – Colecția Cărți Romantice mai 2021

Bun venit, iubire!

Jill Shalvis

Colecția Cărți Romantice mai 2021

Editura Lira/Litera

Bun venit, iubire! de Jill Shalvis romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 21.05.2021

  Pentru Olivia Bentley, Lucky Harbor este mai mult decât un orășel în care tânăra și-a deschis un magazin cu produse vintage. Este un loc unde oamenii sunt prietenoși cu străinii ‒ și unde nimeni nu îi cunoaște adevăratul nume. Olivia face tot ce poate pentru a-și ține trecutul bine îngropat, rămânând precaută și distantă ‒ până când vede un bărbat care pare gata să se înece. Când se avântă în apa rece ca gheața pentru a-l salva, descoperă nu doar că el nu avea nevoie de ajutor, ci se și trezește – la propriu – pe capul unuia dintre cei mai sexy tipi pe care a pus vreodată mâna.
  Căpitan al unei bărci de agrement de care se ocupă împreună cu cei doi prieteni ai lui, Cole Donovan nu este deranjat de faptul că o femeie superbă sare pe el și i se agață de gât, în încercarea de a-l „salva“. De fapt, i-ar plăcea să petreacă mult mai mult timp alături de Olivia, încălzindu-i trupul acela minunat. Nu se așteaptă însă ca necazurile să apară pe nepusă masă în viața fermecătoarei tinere.
Oare trecutul ei și provocările ieșite la iveală vor reuși să o împingă pe Olivia în brațele lui Cole sau o vor face să abandoneze acel loc minunat în care începea să se simtă în largul ei?
  Veți citi întreaga poveste în romanul BUN VENIT, IUBIRE! de Jill Shalvis, volumul cu nr. 11 al seriei Lucky Harbor, disponibil la chioșcuri de vineri, 21 mai.

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri #JillShalvis

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.