Seria Travis de Lisa Kleypas-dragoste, putere și voinţă

 Travis Family este o serie încântătoare, cu personaje pe care le-am îndrăgit din prima clipă, cu relații de familie puternice, cu situații extrem de intense emoțional, cu dialoguri spumoase și cu o doză imensă de romantism.-Alina

1. Numai în braţele tale-Sugar Daddy

(Editura Miron)

   El e singurul pe care nu poate să-l aibă. Când Hardy Cates, băiatul pe care îl iubea nebunește, pleacă din oraș, Liberty Jones rămâne să-și crească singură sora cea mică, după ce frumoasă ei mama moare într-un accident de mașină. Foarte săracă, dar hotărâtă să reușească în lupta cu viață, Liberty studiază, își găsește o slujba și este remarcată de un milionar, un tătic de zahăr cum ar spune unii. Relația lor devine mai profundă, iar Liberty începe să descopere secrete din trecutul familiei ei. Doi bărbați, o femeie și o alegere care ar putea să-i ruineze acesteia întreagă viață. O tânăra adorabilă, pentru care-ți dorești tot ce e mai bun și o poveste de dragoste pe care n-ai s-o uiți niciodată.

,,Când Gage mă privi în sfârşit cu uimire, zâmbind, n-am putut să-i zâmbesc la rândul meu şi m-am întors cu spatele, prefăcându-mă că vreau să încep să fac curat în bucătărie şi începând să adun bucăţele de sârmă pe care le strângeam între degete cu mult mai multă forţă decât ar fi fost nevoie.

,,Ar fi trebuit să mă simt epuizată, însă în loc de asta parcă eram conectată la o sursă de energie care-mi
trimitea curent electric în tot corpul. Am rămas în pat cât de mult am putut, apoi m-am ridicat şi am îmbrăcat un halat.
— Deci eşti una dintre acelea, spuse Gage, părând
amuzat când eu am început să adun hainele aruncate pe jos.
— Una dintre care acelea?
M-am oprit ca să-i admir corpul puternic, acoperit cu cearceaful alb, şi muşchii de sub piele, care se mişcară
atunci când el se aşeză într-un cot. Îmi plăcea felul dezordonat în care-i stătea părul şi îmi plăcea zâmbetul lui relaxat.
— Una dintre acele femei care e plină de energie…”

 

2. Diavolul cu ochi albaştri-Blue-eyed devil

   El este Hardy Cates. Un milionar care și-a făcut mulți dușmani că să poată ajunge în fruntea unei companii petroliere de top din Houston. Prin vene îi curge sânge fierbinte. Și se gândește doar la răzbunare.
Ea este Haven Travis. În ciuda averii familiei, ea refuză să urmeze drumul ales de alții. Iar când se mărită cu un bărbat pe care familia ei nu-l acceptă, viață ei se înscrie pe o pantă periculoasă.
Au trecut doi ani. Haven s-a întors acasă. De dată această este hotărâtă să-și apere cu grijă inima. Iar Hardy Cates, dușman declarat al familiei sale, este ultima persoană pe care și-ar dori-o în pragul casei ei…că să-i pună inima pe jar…

,,L-am văzut prima dată la nunta fratelui meu. Stătea undeva mai în spate, într-o postură insolentă, relaxată,
ca unul care preferă să-și petreacă timpul prin sălile de biliard. Deşi era bine îmbrăcat, am înţeles imediat că nu lucra într-un birou. Purta un costum Armani bine croit, dar trupul puternic, cu oase mari şi umeri laţi, ca de fermier sau de îmblânzitor de tauri, se desluşea pe sub veşminte, între degetele lungi ţinea cu grijă piciorul delicat al unui pahar de şampanie, pe care sunt sigură că ar fi putut să-l zdrobească fără prea mare efort.
Mi-am dat imediat seama că era genul de bărbat care ştia să vâneze, să joace fotbal şi poker şi care ţinea la
băutură, dar nu era pe gustul meu, fiindcă eu voiam ceva mai mult de-atât.
Cu toate astea, trebuie să recunosc că era un personaj aparte. Arăta bine, ba chiar puteai să spui că-i chipeş
dacă treceai cu vederea nasul puţin strâmb, semn că fusese rupt cândva. Părul închis la culoare, des şi lucios,
îi era tuns scurt. Ochii lui, vizibil albaştri chiar şi de la distanţa care ne despărţea, mi-au atras imediat atenţia, fiindcă aveau o culoare pe care nu puteai s-o uiţi. Am tresărit când a întors capul şi s-a uitat direct la mine.”

 

3. Dragoste şi mândrie-Smooth talking stranger

Seria Travis de Lisa Kleypas-dragoste, putere şi voinţă

 

    Ella Varner avea o viață liniștită și ordonată. Locuia în Austin și scria pentru revista Vibe, o publicație despre relațîi, sex și cultură urbană, iar rubrica ei se numea “Sfaturi de la o femeie independentă”. Avea o relație stabilă de peste 4 ani cu Dane, un ecologist care își înființase de curând propria companie de monitorizare a mediului.
Întreaga ei viață este dată peste cap în momentul în care primește un telefon de la mama ei, care îi spune că sora ei, Tara, tocmai ce născuse un băiețel, pe care venise și îl lăsase mamei sale, după care dispăruse fără urmă. Uluirea ei este cu atât mai mare cu cât nici măcar nu știuse că Tara este gravidă.
Trecutul ei, de care încercase din răsputeri să se distanțeze, o lovește din plin.
Ella își aduce aminte de toată copilăria ei nefericită. Părinții divorțaseră și tatăl le părăsise când ea avea 5 ani, iar sora ei, Tara, 3 ani.

  Mama ei era o femeie foarte frumoasă, care avea mare nevoie de iubire, dar nu putea să o ofere, la rândul ei. Astfel, toți iubiții mamei ei, chiar dacă mulți erau cumsecade, ajungeau, inevitabil, să o părăsească. Al doilea soț al mamei nu a rezistat decât patru luni înainte să depună actele de divorț. Bărbatul acela fusese o prezența rațională și blânda în viață lor, și regretase că nu putuse să ia fetele cu el după divorț. Când Ella avea 10 ani, mama se recăsătorise cu Roger, un bărbat carismatic, chipeș și prietenos, pe care fetele l-au iubit la început. Curând însă, Roger a început să facă tot felul de gesturi dubioase, care nu aveau nici o legătură cu afecțiunea de părinte. Fetele au fost nevoite să blocheze ușa cu un scaun, pentru a-l împiedică să pătrundă noaptea în camera lor. Într-o noapte, când Roger a devenit din cale afară de insistent și aproape a reușit să deschidă ușa, Ella l-a atacat cu o foarfeca și l-a rănit la mâna. A două zi, Roger le-a părăsit definitiv. Mama lor nu le-a crezut nici o clipă când fetele i-au povestit ce au pățit și le-a învinuit pe ele pentru eșecul căsniciei ei. Singurul lucru pe care le-a spus fetelor a fost că nu vor mai avea niciodată un alt tătic, întrucât nu merită unul. Au urmat destui bărbați, unii mai răi decât alții, dar nici unul la fel de rău ca Roger.

Era înalt, cu umerii lați, foarte bine făcut și masculin într-un fel degajat, cu ochii căprui închis și părul negru, tuns scurt. Felul în care mergea, încrederea pe care o exprimau pașii lui, atitudinea relaxată, toate spuneau despre el că e un bărbat obișnuit să dețină controlul.”

,,Am mai vorbit câteva minute, mai ales despre Jack Travis. Era vânător şi pescar, conducea puţin cam prea repede şi trăia cam prea din plin. Femeile făceau coadă din Houston la Amarillo în speranţa să fie cu el şi, din ce-i spusese Heidi Lizei, Jack făcea de toate în pat şi avea o energie inepuizabilă. De fapt…
— Îmi spui prea multe…”

 

4. Roșcata cu ochi negri-Brown Eyed Girl-recenzie

  Trebuie să recunosc că “Roșcata cu ochi negri” a reușit să mă ia prin surprindere. Descrierea m-a făcut să cred că voi avea parte de o poveste dureroasă, asemenea primelor două cărți din serie, dar este cu totul altfel. De fapt, avem de-a face cu un savuros roman de dragoste. E drept că povestea lui Avery este una puțin tristă, însă am remarcat faptul că autoarea a preferat să presare în carte numeroase momente amuzante sau replici spumoase. Tachinările dintre personaje sunt delicioase, momentele de pasiune sunt extrem de fierbinți, iar lupta lor senzuală de voințe este pe cât de exasperantă, pe atât de savuroasă.-Alina

    Avery Crosslin începuse să devină celebră în Houston, ca organizatoare de nunți. Nu credea deloc în dragostea la prima vedere. Așa că atunci cînd îl cunoaște pe bogatul și fermecătorul burlac Joe Travis, crezînd că e un simplu fotograf de nunți, îl tratează cu răceală. Totuși Joe este un bărbat care știe cum să obțină ce-și dorește. După o aventură de o noapte, Avery e hotărîtă ca acest lucru să nu se mai întîmple și a doua oară. Acum nu-și poate permite nici un compromis, ea a fost angajată să organizeze nunta anului. Cu toate strădaniile ei, apar complicații care pot periclita nunta, secrete șocante ale miresei ies la iveală. Avery însăși se confruntă cu anumite îndoieli, o frămîntă fapte și întîmplări dintr-un trecut pe care îl dorea uitat. Iar Joe nu vrea să renunțe la ea. Avery trebuie să ia cea mai grea decizie din viața ei. Doar punîndu-și cariera la mijloc și riscînd totul – chiar și inima pe care pînă atunci și-o păzise cu înțelepciune – va afla ce anume contează mai mult.

– Domnule Travis, am început eu, apoi am amuțit, realizând instantaneu cine era. Doamne, am zis șoptit, după care am închis ochii o clipă. Eşti unul dintre acei Travis?
– Depinde ce înțelegi prin acei Travis.
– Petrol, bani, avioane private, iahturi, conace. Aceia. “

 “Când te îndrăgostești de un asemenea bărbat, totul devine un foc de artificii care pârjolește. Iar la urmă îți privești inima, ca pe conținutul unei scrumiere.

Goodreads Travis Family

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libriselefant
Recenzii cărţi Lisa Kleypas
Serii cărţi

Seria Travis de Lisa Kleypas-dragoste, putere şi voinţă

Sursa foto: Pinterest

6 COMMENTS

  1. O serie foarte draga mie. Sa nu ma puneti sa aleg una dintre cele 4 volume pentru ca mi-ar fi greu. Fiecare are ceva aparte. Unele dintre ele sunt emotionate, altele incitante. Iar ultima… amuzanta rau 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.