Și tu poți vorbi engleza!-Cursuri meditatii

Și tu poți vorbi engleza!

   În ziua de azi, este foarte important să cunoști o limbă străină. Cel puțin engleza a devenit obligatorie. Peste tot te „ciocnești” de limba engleză, de la excursiile în afara țării, unde ai nevoie de ea pentru a te descurca, până la anunțurile de angajare. Nu mai vorbim de „romgleză”, fenomen ce vrem, nu vrem, se extinde din ce în ce mai mult. În plus, nu e frustrant să vrei să citești ceva și să te împotmolești de bariera limbii? Sau să nu poți urmări un film sau o emisiune doar pentru că nu are subtitrare?

   Din fericire, în ziua de azi există și soluții, diverse modalități de a învăța orice limbă străină, unele dintre ele fiind puse la dispoziție de Centrul Capri. Intră pe site-ul „www.cursurimeditatii.ro” și convinge-te! Ai ocazia de a învăța mai multe limbi străine (engleză, franceză, germană, coreeană) și cel mai bine, cursurile sunt structurate pe mai multe module, în funcție de nivelul participanților.

  Pentru orice există un început, inclusiv pentru învățarea unei limbi străine. De multe ori, i-am auzit pe cei din jur spunând că după o anumită vârstă, nu mai poți învăța o limbă străină; că totul se învață în copilărie.

Dacă n-am învățat când a trebuit, nu se mai lipește de mine acum!”.

   Nimic mai fals! Omul cât trăiește învață, nu e niciodată târziu! E adevărat că ai nevoie de mobilizare. Cu alte cuvinte, trebuie să iei inițiativa de a duce un lucru la îndeplinire, să-ți dorești nu e suficient. Trebuie să începi de undeva.

   Vrei să înveți engleză, dar nu știi de unde să începi? Simplu, înscrie-te la cursuri limbă engleză pentru începători (A1)! Mai departe, vei evolua către următoarele etape: începător-avansat (A2), preintermediar (B1), intermediar (B2) si avansat (C1-C2), însă pentru început, este important să faci acest prim pas.

   În ceea ce privește organizarea, ai mai multe opțiuni: cursuri individuale, mini-cursuri (2-3 cursanți), cursuri mai mari (6-10 cursanți). De asemenea, programa este adaptată ritmului tău de lucru și nevoilor tale și cum o limbă se învață vorbind, metodele sunt moderne, bazate pe interacțiune. Așa că nu te gândi că te întorci la școală, unde învățai pe de rost reguli gramaticale și cuvinte!

   Dacă ai copii, îi poți înscrie la meditații la limba română, engleză sau matematică. Centrul Capri oferă și aceste servicii, puse la dispoziție cu ajutorul profesioniștilor în domeniu.

 Nu ești singurul ce nu vorbește (încă) engleza, important e să vrei s-o înveți!

Good luck!

Sursă foto: pexels.com

5 COMMENTS

  1. Când am învățat eu engleză, nu erau astfel de cursuri și nici cărți suficiente nu se găseau. Este foarte utilă inițiativa organizării acestor cursuri! Le voi recomanda prieteenilor mei!

    • Da, asa e! Inainte invatai dupa carte sau te uitai la filme, daca aveai noroc sa le gasesti si pe alea :)). Acum exista multe posibilitati, din fericire.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.