Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh- Cărţi Romantice

Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh-Cărţi Romantice-prezentare

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera-Lira

Autor Mary Balogh

Titlu original A Counterfeit Betrothal

Seria Waite: 1.Între decenţă şi dorinţă– The Trysting Place, 2. Iubirea e un joc periculos-A Counterfeit Betrothal, 3.The Notorious Rake -Faimosul libertin (apare pe 21.09.2018 în Colecția Cărți Romantice)

Vineri-24.08.208-la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

  Lady Sophia Bryant nu are de gând să se mărite vreodată. Părinții ei, Marcus și Olivia, sunt înstrăinați de paisprezece ani, de când Marcus a făcut o greșeală prostească pe care Olivia nu a putut s-o ierte. Acum, dorința cea mai mare a Sophiei, de a-i aduce din nou împreună – și de a-i face să reaprindă pasiunea și dragostea care i-au unit odinioară –, poate în sfârșit să se materializeze.

   Iar o metodă sigură ar fi să-și anunțe logodna – chiar și una falsă – în speranța că astfel părinții ei vor fi nevoiți să se revadă, în sfârșit. Lord Francis Sutton este perfect pentru această înșelătorie. Diavolesc de chipeș și un crai notoriu, i-au plăcut întotdeauna jocurile pasiunii, mai ales cele în care nu are nimic de care să se teamă și nimic de pierdut. Și astfel capcana e întinsă. Spre satisfacția Sophiei, planul ei pare să dea roadele așteptate. Însă tot ce mai trebuie este să reușească să își ferească inima nesăbuită să cadă în cursa pregatită cu atâta măiestrie pentru alții…

,,Nimeni nu dezvăluie secrete mai bine ca Mary Balogh” Library Journal

Când vedea ce mult se iubeau cei doi, se îngrozea. Îşi dorea să îi îndemne să se ţină de iubirea lor, să nu lase nici cea mai puternică furtună să o clatine. Voia să îi avertizeze să nu se aşeze unul pe altul pe un piedestal, să nu se aştepte la perfecţiune doar pentru că erau îndrăgostiţi.
Voia să le spună să recunoască fragilitatea umană. Când vedea cât erau de îndrăgostiţi, o cuprindea o teamă disperată.”

Sursa Cărţi Romantice

Veți citi întreaga poveste în romanul ,,Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh”, ce apare vineri, în Colecţia Cărţi Romantice
Recenzii /apariţii cărţi Mary Balogh

Verifică disponibilitatea Colecţiei Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

   Mary BaloghMary Balogh (rimează cu Kellogg, născută Maria Jenkins la 24 martie 1944 la Swansea, țara Galilor) este un romancier canadian de romantism istoric.
După ce a absolvit Universitatea, s-a mutat la Saskatchewan, Canada, pentru a preda la un liceu limba engleză, pe un contract de predare de doi ani. S-a căsătorit cu canadianul, Robert Balogh, și au avut trei copii, Jacqueline, Christopher și Sian. Atunci când nu scrie,se bucură de lectură, muzică și de tricotat. De asemenea, se uită la tenis și curling.

Mary Balogh a început să scrie într-o seară ca un hobby. Prima ei carte, o poveste de dragoste Regency, a fost publicat în 1985, folosind numele ei de căsătorie. În 1988, s-a retras de la predare, după 20 de ani, să își urmeze visul de-a scrie full-time.

   Mary Balogh started writing in the evenings as a hobby. Her first book, a Regency love story, was published in 1985 as A Masked Deception under her married name. In 1988, she retired from teaching after 20 years to pursue her dream to write full-time. She has written more than seventy novels and almost thirty novellas since then, including the New York Times bestselling ‘Slightly’ sextet and ‘Simply’ quartet. She has won numerous awards, including Bestselling Historical of the Year from the Borders Group, and her novel Simply Magic was a finalist in the Quill Awards. She has won seven Waldenbooks Awards and two B. Dalton Awards for her bestselling novels, as well as a Romantic Times Lifetime Achievement Award. -Goodreads

The Notorious Rake/Faimosul libertin

The Lady and the Libertine
Lord Edmund Waite was everything that Lady Mary Gregg despised in a man. He was lewd, lascivious, mocking—the most notorious and successful rake in the realm. Happily, Mary had nothing to fear from this lord of libertines. A bluestocking like her could never tempt a man whose taste ran to pretty playthings for his pleasures.

How startled Mary was to find herself the object of Lord Waite’s determined desires. But even more surprising was her reaction to his shocking advances. How could she remain a lady with this man who knew so well how to make her feel like a woman?-Goodreads

Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh- Cărţi Romantice

 

8 COMMENTS

  1. Imi place autoarea, oarecum. Adica sunt carti care mi-au placut si carti care nu prea mi-au placut. Primul volum a fost dragutel, daca pot atribui ,,dragutel” unui volum de carte, acum sa vedem si volumul asta cum va fi.

  2. Imi place autoarea,unele carti mai mult decat altele.
    Dar cartile ei sunt numai bune de luat in vacanta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.