Diamantele Christinei

  – Aaaaaa!

TROSC! POC!

   Am crezut că au intrat simultan în casă hoții, Poliția și mascații atunci când am auzit un zgomot de ceva spart și un țipăt din camera surorii mele.

  – Ai pățit ceva?

Intru și o găsesc vărsând un torent de înjurături, cu telefonul în mână și cu ochii la ecran.

   – Ce s-a întâmplat aici?

   – Ce să se întâmple, un coleg nebun, uite ce filmuleț mi-a trimis! M-am speriat și am scăpat telefonul din mână! Și s-a făcut țăndări ecranul! Să vezi ce-i fac, îl pun să mi-l plătească!

   – Dar de ce nu folosești un Popsocket?

  – Ce să folosesc?

  – Popsocket. E un accesoriu de telefon care te ajută să-l manevrezi mai bine. Îl poți fixa pe orice suprafață (masă, oglindă, frigider etc) și se lipește pe spatele device-ului. Așa nu-l mai scapi pe jos, poți să faci selfie-urile mai clar, poți să tastezi mai ușor, să urmărești un filmuleț… E mai simplu și în cazul apelurilor video și hands-free. Merge și la tablete.

   – N-am mai auzit.

   – Pentru că la noi nu e încă atât de răspândit, dar americanii sunt înnebuniți, a revoluționat piața. Pe mine m-a ajutat mult, știi și tu cât sunt de neîndemânatică. N-am nevoie de un filmuleț năstrușnic ca să scap telefonul sau tableta din mână! Iar selfie-urile îmi ieșeau întotdeauna mișcate. Până când mi-am achiziționat popsocket-ul.

   – Ai și tu așa ceva? Vreau să văd!

   – Uite!

   – Nu pot să cred! E cu Harry Potter! Mai au? Vreau și eu unul la fel!

   – Sigur că au, intră pe site-ul Popsockets.ro!

   – Așa voi face, dar vreau cu Gryffindor, nu cu Ravenclaw.

   – Stai liniștită, au pentru toate casele!

   De atunci, surioara mea a devenit adepta Popsockets. De la ei a cumpărat accesorii pentru telefon, tabletă, chiar și suport de folosit în mașină. Acum conduce numai cu telefonul pe bord, în suportul lui proaspăt achiziționat.

   Sunt produse foarte utile, cel care le-a inventat chiar este un om cu viziune practică și originalitate. Acum nu mai îmi pot imagina viața fără aceste accesorii. Cam la fel cum s-a întâmplat cu telefonul și Internetul. Cel mai elocvent exemplu l-am avut zilele trecute, când navigând pe site-ul magazinului online de bijuterii Christina Diamonds, am fost la un pas de a scăpa telefonul din mână! Nu, nu era pe site vreun filmuleț precum cel primit de sora mea, doar am descoperit o idee originală, cum n-am mai pomenit!

   Christina Jewelry & Watches este un brand de bijuterii și ceasuri, în special brățări personalizate, cercei, inele, însă cel mai mult m-au impresionat ceasurile elvețiene. Însoțite de „Certificat Swiss Made”, cea mai înaltă distincție din orologerie, ceasurile concepute de Christina Hembo depășesc orice imaginație, având posibilitatea de a le construi de la zero și de a le personaliza în fiecare zi după bunul plac. Pornind de la o curea sau de la o brățară, poți atașa diverse pandantive, schimba cadranul, căruia îi poți adăuga pietre semiprețioase sau chiar diamante autentice. Cu acest sistem inedit, Christina Jewelry & Watches a câștigat premiul I în Europa pentru inovație în orologie.

   O brățară personalizată sau un asemenea ceas este o idee perfectă de cadou, deși nu ar arăta rău nici pe mâna mea… Iar pietrele semiprețioase sunt superbe, nu îmi pot lua ochii de la ele! Popsocket-ul mă ajută să am o mai bună dexteritate atunci când îmi comand de pe telefon mai multe bijuterii de la Christina….

Cum dau eu numai peste produse originale și inedite…

 

7 COMMENTS

  1. Ce ceasuri superbe au! Am intrat pe site și deja știu ce să aleg pentru soțul meu de Crăciun!

  2. ce idei interesante si ce ceasuri frumoase!Nu cred ca mi-ar strica nici accesoriul pentru telefon!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.